Inna, record de vizualizări pe YouTube. Artista i-a depăşit chiar şi pe Justin Timberlake şi Madonna

INNA se numără printre artiştii cu cele mai multe vizualizări pe YouTube. Numărul acestora depăşeşte două miliarde, astfel că artista depăşeşte nume importante din muzica internaţională precum: Justin Timberlake, Madonna, Sean Paul, will.i.am, Pharell Williams, Kanye West, Ricky Martin, Red Hot Chili Peppers, Christina Aguilera, Lil Wayne, Macklemore & Lewis, Mark Ronson, Iggy Azalea, Martin Garrix.

02 aug. 2016, 15:28
Inna, record de vizualizări pe YouTube. Artista i-a depăşit chiar şi pe Justin Timberlake şi Madonna

INNA are peste 2 milioane de abonați pe canalul ei de YouTube, un nou record și peste 1,2 miliarde de vizualizări. Pe Facebook, are peste 12 milioane de fani (mai mulți decât numărul de utilizatori de Facebook din România), pe Twitter peste 1,1 milioane de urmăritori și 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram.

Cei care intră pe canalul de YouTube INNA pot găsi conținut exclusiv: filmări de pe scenele lumii, unde artista susține concerte, imagini backstage de la ședințe foto, filmări, viața de turneu, sesiuni live, videoclipuri oficiale, proiecte speciale, piese care au devenit hituri la nivel mondial, colaborări cu artiști precum Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee, potrivit ziarulring.ro.

„Le mulțumesc fanilor mei pentru susținere, pentru aprecieri. Lor le dedic toate reușitele mele și îmi doresc să fie alături de mine în continuare, pentru că ne așteaptă un drum lung împreună”, a declarat INNA.

De curând, INNA a lansat single-ul „Heaven”, cu un videoclip exotic filmat în Mauritius. Single-ul este considerat de fanii artistei hitul verii, are deja peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

INNA este antrenor în prima ediție a show-ului „Vocea României Junior” de la PRO TV. INNA este cel mai cunoscut artist român la nivel internațional, cu hituri cunoscute în întreaga lume („Hot”, „Deja Vu”, „Sun is Up”, „Diggy Down”, „Cola Song”, „More than Friends”), colaborări cu artiști de top precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel, peste 700 de concerte pe marile scene ale lumii, în Japonia, Mexic, Statele Unite ale Americii, dar și Europa.

Citeşte şi Inna cântă în avion după o inedită cerere în căsătorie VIDEO