Inna, schimbarea pe Facebook cu care şi-a şocat fanii FOTO

Inna a postat ieri pe pagina ei oficiala de Facebook o imagine care a declansat un lung sir de discutii intre fanii ei internationali.

29 nov. 2013, 09:51
Inna, schimbarea pe Facebook cu care şi-a şocat fanii FOTO

Inna a postat pe Facebooko fotografie alb negru, in care are parul tuns scurt, dupa ce doar cu cateva ore in urma postase o alta imagine, tot alb-negru, in care avea parul lung si bogat.

„Inapoi in studio”, a scris Inna simpu, fara sa faca vreo precizare in legatura cu schimbarea de look. Imaginea a primit peste 34.000 de like-uri, dar multi fani si-au exprimat regretul cu privire la scurtarea podoabei capilare a cantaretei.

CITEŞTE ŞI: Inna, de nerecunoscut. Cum arată vedeta când merge la lucru

„Nuuuuuuuu! Ce s-a intamplat cu parul tau?”, a intrebat-o un fan spaniol. „Te prefer cu par lung”, i-a scris si un fan algerian. „Nu-mi place parul tau! Aratai mai bine inainte!”, a scris o admiratoare din Turcia. „Te rog spune-mi ca aia e o peruca!”, s-a lamentat un alt fan hispanic, potrivit perfecte.ro.

Nu toata lumea a fost insa de aceeasi parere. „Wow! Esti frumoasa cu aceasta tunsoare!”, i-a scris o admiratoare din Spania. „Te-ai tuns? Iti sta super! Superba!”, i-a dat dreptate o fana din Romania.