VOCEA ROMANIEI 2016: INNA şi Marius Moga şi-au spus vorbe grele de dragul unei concurente

"Vocea României Junior", show deja înregistrat care se va difuza la ProTV în primăvara anului 2017, le va oferi telespectatorilor momente de neimaginat. Jurații INNA, Marius Moga și Andra par că se înțeleg de minune până când își doresc cu orice preț în echipa lor un tânăr artist. Un astfel de episod s-a petrecut între INNA și Marius Moga în primul sezon de la "Vocea României Junior".

31 aug. 2016, 09:24
VOCEA ROMANIEI 2016: INNA şi Marius Moga şi-au spus vorbe grele de dragul unei concurente

VOCEA ROMANIEI 2016: Micuța A., o fetiță extrem de talentată, i-a convins pe Marius Moga și pe INNA să-și întoarcă scaunele la audițiile pe nevăzute și a fost nevoită să aleagă între cei doi jurați-viitori antrenori, scrie ziarulring.ro. Marius Moga i-a spus că o vrea în echipa lui, iar INNA a plusat și i-a promis fetei că o va lansa cu ajutorul casei sale de producție, Global Records. În acel moment, Marius Moga a sărit ca ars, reproșându-i artistei că nu e atât de modestă pe cât pretinde.

Citeşte şi Cum arată soţia lui Marius Moga la aproape un an de când a devenit mamă

Însă INNA nu s-a lăsat… După ce fetița a recunoscut că își dorește de la antrenor o piesă special pentru ea, INNA i-a spus că are o melodie gata și că împreună vor ajunge pe cele mai mari scene, în cele mai importante topuri și în fața a zeci de mii de oameni. În replică la șicanele lui Moga, INNA i-a „reproșat” că toate piesele bune pe care le compune i le dă Andrei și l-a întrebat retoric: „Tu când ai urcat ultima dată pe o asemenea scenă?”. În ultima perioadă, Marius Moga a performat puțin pe piața muzicală, rezultatele sale fiind modeste comparativ cu ale compozitorilor din noua generație.

Uimită de turnura pe care a luat-o discuția, Andra a încercat să aplaneze conflictul, spunând că nu contestă succesul INNEI, dar că în același timp îl respectă foarte mult pe Marius Moga în calitatea lui de compozitor. Dacă „micul Mozart” a mai avut vreo replică pentru INNA rămâne de văzut în primăvară, la ProTV, cert este că fetița cu pricina a ales-o în cele din urmă pe INNA, iar Marius Moga a pierdut de această dată duelul.

Citeşte şi Câştigător de Vocea României ar vrea să intre în politică

INNA este cea mai cunoscută cântăreață din România, fiind singura artistă ale cărei piese ajung instant în Top 3 melodii internaționale. Succesul ei în concerte este unul record: INNA umple peste hotare stadioane și săli de spectacole uriașe, cel mai nou record al vedetei fiind patru săli a câte 15.000 de oameni, în Mexic, adică 60.000 de fani care au plătit să o vadă și să o asculte. INNA are numeroase concerte peste tot în lume, de la Polonia și Turcia, până la Japonia, unde este adorată de milioane de fani.