Înregistrare BOMBĂ în cazul Caracal. Un pretins martor din Italia: Dincă are peste 10 fete omorâte. Reacţia avocatului Tonel Pop VIDEO

Un pretins martor al anturajului lui Dincă din Italia l-a sunat pe investigatorul Rok Xavi și i-a declarat că Dincă a fost internat la psihiatrie de atâtea ori de câte ar fi ucis câte o fată, pentru a avea un alibi. În replică, avocatul Tonel Pop a făcut publice informații de la dosar care contrazic această ipoteză, arată România TV.

01 oct. 2019, 20:03
Înregistrare BOMBĂ în cazul Caracal. Un pretins martor din Italia: Dincă are peste 10 fete omorâte. Reacţia avocatului Tonel Pop VIDEO

„Omul ăsta, îmi asum ceea ce spun, are peste 10 fete omorâte peste 10 fete omorâte. Dincă de câte ori omora câte o fată, se interna în spital. Nu cum vorbesc jurnaliștii ăia, pentru pensie. El de câte ori s-a internat, avea victime. Sunt sigur 100%. Sunt 100% sigur de informațiile astea”, a spus pretinsul martor.

Investigatorul italian Rok Xavi a detaliat la România TV care este legătura acestui martor cu Gheorghe Dincă. „Mi-a spus ca cineva din Caracal munceste cu el, ca il cunoaste bine pe Dinca. A spus ca Dinca din Caracal nu are prieteni deloc. A spus ca îl cunoaste pe doctorul de acolo care l-a batgat la spital sa ii faca actele mereu”.

Cu toate acestea, avocatul Tonel Pop a negat această informație. Potrivit informațiilor pe care le are din dosar, avocatul Familiei Luizei spune că monstrul din Caracal a încercat să își facă un istoric medical pentru pensie însă nu a reușit.

„Dinca a fost internat de 8 ori sa isi faca pensie medicala si aia l-au dat afara ca nu pot sa ii fac pensia medicala. Nu au putut sa ii faca ca e prea sanatos. Asta e toata povestea. Astea sunt probele si indiciile din dosar. Sunt 8 internari si nu 10. Voia sa isi faca istoric pe iesit la pensie. Dinca e mai tare psihic ca multi dintre noi”, a punctat Tonel Pop.