Înregistrare halucinantă cu Alexandru Cumpănaşu. Se supăra pe victime, după ce încerca să le seducă: „Te iubesc ca o cumpănaşă!” – AUDIO

O înregistrare halucinantă cu Alexandru Cumpănaşu şi o elevă de 15 ani scandalizează din nou opinia publică din România. Se pare că dialogul dintre cei doi este vechi de un an de zile.

05 ian. 2021, 19:46
Înregistrare halucinantă cu Alexandru Cumpănaşu. Se supăra pe victime, după ce încerca să le seducă: „Te iubesc ca o cumpănaşă!” – AUDIO

Înregistrare halucinantă cu Alexandru Cumpănaşu. Acesta îşi declara iubirea pentru tânăra minoră şi o asigura de sentimentele pe care le poartă pentru ea.

Înregistrare halucinantă cu Alexandru Cumpănaşu. Ce îi spunea unei minore de 15 ani, în urmă cu un an!

„Să ştii că te iubesc foarte mult. Eşti în sufletul meu, eşti în inima mea. Nu pot să concep că nu te mai am aproape. Ştii cât de mult de iubesc!”, se arată în înregistrarea făcută publică de RISE Project

Se pare că derapajele lui Cumpănașu în medii vulnerabile erau știute de îndelungată vreme, fiindcă adolescenții cu spirit critic au arhivat glumițele sexuale ale „profului online”.

În clipurile de pe aplicația TikTiok, Alexandru Cumpănașu le spune urmăritoarelor lui că este „bine dotat“, exploatează problemele sistemului de învățământ, denigrează profesorii și pozează în eroul salvator care dă în judecată școlile și liceele.

În ultima postare, Cumpănașu e de părere că profesoarele nu ar trebui să țină „lecții de morală“, pentru că unele ar fi întreținut relații sexuale cu el când avea nu mai mult 14-15 ani.

Întrebat de jurnaliştii de la RISE despre convorbirea intimă cu minora, acesta spune că totul ar fi fost o strategie, pusă la cale cu acordul mamei, pentru a identifica niște clanuri criminale care o amenințau pe fată.

„Discuția a fost realizată în contextul hărțuirii și amenințării cu traficul de persoane a B.A. Această fată a fost foarte activă pe rețelele sociale, este o fată cu rezultate foarte bune la învățătură, dar a fost atât de implicată și de afectată de ceea ce s-a întâmplat cu cazul Alexandrei.”, spune acesta.

Ministrul Educaţiei reacţionează după mesajele lui Alexandru Cumpănaşu de pe Tik Tok. Sorin Cîmpeanu spune că astfel de factori perturbatori induc dezechilibre majore în sistemul de educaţie. Ministrul îndeamnă la solidaritate între elevi, părinţi şi profesori.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu, pe TikTok: „Au ajuns profesoarele care la 14 ani făceau sex cu mine să dea lecţii de moralitate?”