Înregistrare şocantă: Oameni împuşcaţi de mai mulţi pescari, în larg VIDEO

Într-o înregistrare postată pe Youtube se vede cum patru bărbaţi sunt împuşcaţi în larg de mai mulţi pescari. Autorităţile din Fiji cred că victimele ar fi de fapt piraţi somalezi care au încercat să deturneze barca.

20 aug. 2014, 07:16
Înregistrare şocantă: Oameni împuşcaţi de mai mulţi pescari, în larg VIDEO

Autorităţile din Insulele Fiji au descoperit o înregistrare şocantă, în care se vede cum mai mulţi oameni sunt împuşcaţi.

Imaginile cutremurătoare au fost găsite într-un telefon uitat într-un taxi din Insulele Fiji, iar ulterior au fost postate pe Youtube. În înregistrare se vede cum mai mulţi bărbaţi trag asupra altora care stau agătaţi de bucăţi de lemn.

Imediat, autorităţile au deschis o anchetă pentru a identifica victimele, dar şi pe cei care au tras.

Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, incidentul ar fi avut loc de fapt în apele Somaliei. Totul ar fi fost o tentativă de a deturna ambarcaţiunea pescarilor, iar cei împuşcaţi ar fi piraţi somalezi, care ar fi încercat să atace două nave taiwaneze. De aceea, pescarii, care s-au şi filmat la finalul incidentului, ar fi deschis focul asupra bărbaţilor şi i-ar fi omorât.

Pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, dar şi cine sunt protagoniştii, poliţiştii din insulele Fiji au cerut ajutorul Interpolului.