ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE Clotilde Armand îl îndeamnă pe un director ADP să amâne plăţi cuprinse în buget: „Faceţi o plângere şi nu plătiţi” VIDEO

O înregistrare audio din cadrul unei şedinţe de la Primăria Sectorului 1, la care participă primarul Clotilde Armand şi Directorul Economic al ADP Sector 1, Bogdan Botezatu, din data de 6 iunie 2021, este pe cale să producă un nou scandal, după cel al gunoaielor şi cel al fraudării votului de la alegerile locale.

28 oct. 2021, 12:47
ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE Clotilde Armand îl îndeamnă pe un director ADP să amâne plăţi cuprinse în buget: „Faceţi o plângere şi nu plătiţi” VIDEO

În înregistrarea audio se poate auzi o discuţie dintre primarul Clotilde Armand şi Directorul Economic al ADP Sector 1, în care edilul îi cere angajatului său să amâne plăţi pe care acesta deja le eşalonase şi în legătură cu care avea angajamente de plată.

Când Bogdan Botezatu îi explică primarului Clotilde Armand faptul că aceste facturi nu mai pot fi amânate, aceasta îi sugerează, apoi chiar încearcă să-i impună să facă o plângere, astfel încât să amâne respectivele plăţi sub motivul că ar fi obiectul unui litigiu. În înregistrarea prezentată de Evz, directorul ADP revine cu explicaţia că nu poate contesta o datorie ca fiind inechitabilă, după ce în decembrie, la negocierile pentru reeşalonarea acestora, le recunoscuse.

În plus Botezatu îi pune în vedere lui Clotilde Armand faptul că acţiunile în instanţă nu sunt de competenţa sa, ca Director Economic, ci în cea a departamentului juridic, dar primarul nu este înduplecat nici de acest argument şi continuă să îl preseze pe directorul ADP.

Directorul Bogdan Botezatu susţine chiar faptul că datoriile despre care se vorbeşte erau cunoscute încă de la începutul anului, când s-a construit bugetul primăriei, dar Clotilde Armand nu le-a inclus în acesta, deşi la ADP Sector 1 ele au fost incluse, fiind acceptate încă din decembrie ca obligaţii de plată, dar primarul rămâne ferm pe poziţie şi îi spune că „treaba unui director este să se ocupe, nu să aştepte să cadă bani, altfel nu am nevoie de director ci de contabil”. În acest punct Directorul Economic îi transmite clar lui Clotilde Armand că ceea ce îi cere este o ilegalitate şi, în aceste condiţii, îşi va prezenta demisia până la sfârşitul zilei.

Pe pagina de socializare profesională LinkedIn, Bogdan Botezatu apare în continuare ca Director Economic al ADP Sector 1.

Citeşte şi: Demisii pe bandă rulantă din grupul PNL: Deputatul Constantin Şovăială se alătură taberei Orban