Însărcinată în şapte luni, Mirela Vaida participă la Eurovision

Însărcinată în luna a șaptea, prezentatoarea Mirela Vaida a decis să participe la Eurovision! Cântăreaţa de folclor spune că are foarte multă energie și nu poate sta degeaba acasă astfel că abia aşteaptă să simtă din nou emoţia de pe scenă.

08 ian. 2019, 09:33
Însărcinată în şapte luni, Mirela Vaida participă la Eurovision

Invitată la o emisiune tv, Mirela Vaida a explicat de ce a ales să participe la Eurovision.

„Mă bucur altfel de timpul meu acum. Mă duc la Eurovision în luna a opta. La Iaşi, nu în Bucureşti. Fac lucruri pe care nu le faceam. Ma duc la Eurovision în luna a opta. La Iaşi, nu în Bucureşti, la Iasi la semifinala. Dacă trec în finală va fi în februarie la Bucureşti. Imi place competitia, activitatea.Ce era să fac eu singură acasă?! Ma uit la telenovele ce fac? „, a spus Mirela Vaida la o emisiune tv. 

Vedeta TV a vorbit și despre piesa pe care a ales-o pentru concurs.

„La mine piesa nu e o piesa de stare, nu am luat piesa sa dansez foarte mult. Este o melodie mai atipica pentru eurovision dar mi-a venit pe tava. Forfota aia…ce vrem sa facem in scena, ce show, ce lumini. Am energie bună. Locul de acolo…Vreau să îţi spun că eu nu mă duc să adun voturi, eu mă duc cu fericirea de a cânta. România, săraca, are de făcut o treabă grea pentru ca nu s-a calificat anul trecut. Trebuie să treacă prin două etape. Deja se vehiculează numele unor favoriţi”, a mai spus Mirela Vaida.

Vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil şi urmează să nască în luna aprilie.

Citeşte şi EUROVISION 2019. Când va fi desemnat reprezentantul României la concurs