Inscripţie BIZARĂ descoperită de o femeie pe verighetă, la 18 de la căsătorie. A rămas ŞOCATĂ când a văzut ce scrie

Marianne Crowley s-a casatorit cu sotul ei, Flor, in 1997. Aceasta a purtat toata viata inelul si verigheta pe deget, dandu-le jos rar. Cand a decis sa citeasca inscriptia de pe verigheta ei, a ramas socata, informeaza irishmirror.ie.

01 mai 2017, 08:51
Inscripţie BIZARĂ descoperită de o femeie pe verighetă, la 18 de la căsătorie. A rămas ŞOCATĂ când a văzut ce scrie

Femeia a aflat ca, de cativa ani, poarta verigheta altcuiva, dar nu stie cum s-a intamplat acest lucru. „Nu m-am despartit de ea. Am avut bijuteriile evaluate recent, dar verigheta nu a fost trimisa cu ele. Port tot timpul cateva inele pe deget. Si clar nu am avut doua nunti”, a spus femeia, glumind.

Aceasta a descoperit ca are alta verigheta cand nu isi mai aducea aminte data nuntii sale si, evident, a aniversarii. Aceasta a intrebat un coleg cu vedere mai buna ce zi din septembrie e trecuta pe inel. Acesta i-a spus ca scrie iulie 1993. Dar Marianne si Flor s-au casatorit pe 13 septembrie 1997.

Culmea, nici nu tine minte sa fi fost la vreo nunta in 1993. Aceasta sustine ca nu si-a instrainat verigheta decat o singura data, din greseala. In urma cu 8 ani, Marianne a scapat un inel in chiuveta unui hotel, dar nu isi aduce aminte daca e vorba despre verigheta.

Sursa: ciao.ro