Instagram vine cu noi schimbări! Ce îţi va apărea în curând în feed

Dacă îţi făceai griji că nu apuci să vezi la timp postările unor anumite persoane, ei bine, Instagram plănuieşte să facă mici modificări în feed-ul tău. Potrivit Noobz.ro, acestea vor fi implementate în lunile ce urmează.

16 mart. 2016, 08:07
Instagram vine cu noi schimbări! Ce îţi va apărea în curând în feed

Reţeaua socială deţinută de Facebook precizează că utilizatorii pierd în medie aproximativ 70% din ce le apare în feed. Acest lucru se întâmplă pentru că Instagram a crescut atât de mult încât majoritatea imaginilor distribuite se îneacă în marea creată de alte poze.

Din păcate, multe imagini pe care ţi-ai fi dorit să le vezi se îngroapă, de asemenea. Soluţia? Reprezentanţii reţelei sociale pretind că cea mai bună modalitate prin care poate fi rezolvată problema este Instagram să aibă aplicat un algoritm asemănător celui folosit de Facebook.

Instagram are în plan să prioritizeze imaginile şi video-urile din feed-urile utilizatorilor, dând întâietate lucrurilor care sunt cu adevărat importante pentru aceştia. Acest lucru ar putea include şi relaţia pe care o ai cu un anumit utilizator, cât de mult îi urmăreşti activitatea, dacă îţi place de el, dar şi alţi factori.

Află mai multe de pe Noobz.ro.