Instalaţia electrică din Centrul pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu a fost furată

Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu a fost jefuit de hoţi la sfârşit de an.

03 ian. 2021, 19:43
Instalaţia electrică din Centrul pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu a fost furată

Instalaţia electrică din Centrul pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu a fost furată

. Persoane încă neidentificate au scos din instalație cablurile electrice din Pavilionul A, atât din viitoarele laboratoare medicale, cât și de la etajul clădirii, furând o parte dintre acestea.

Instalaţia electrică din Centrul pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu a fost furată. Președintele de la Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sf.Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”, Marius Apostol, a dezvăluit că paguba depășește 10.000 de euro. Este vorba atât de cablurile furate, cât și de distrugerile provocate de hoți, potrivit gazetadambovitei.

Instalaţia electrică din Centrul pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu a fost furată. Incidentul a avut loc pe 29 decembrie, așa cum arată imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Se pare că este vorba de doi hoţi, pentru care polițiștii au demarat acțiunea de identificare. Aceștia au scos firele, dar nu le-a putut lua pe toate.

Instalaţia electrică din Centrul pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu a fost furată. Având în vedere modul în care au acţionat, jefuitorii păreau să cunoască bine zona. Acţiunea a avut loc în timpul zilei.

Pe 1 ianuarie, Când au venit la Centru, reprezentanții Asociației au găsit parte din cabluri pregătite de cărat. Cum aceștia au rămas în clădire și au anunțat autoritățile, hoții nu au mai apucat să ia tot ce au scos din instalație.

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sf.Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” încearcă de câțiva ani să amenajeze un spital pentru recuperarea veteranilor din teatre de operațiuni. Anul trecut au primit promisiuni de finanțare printr-o axă europeană, costurile necesare ridicându-se la peste 50 de milioane de euro.

Citiţi şi Se reiau zborurile cu Marea Britanie. Ce condiții trebuie să îndeplinească pasagerii la intrarea în România