Instanța a decis: una dintre cele mai frumoase polițiste din România a fost hărțuită de șef. Ce mesaje îi trimitea superiorul ierarhic (FOTO)

Antonela Luca, polițista terorizată la locul de muncă, a câștigat procesul. De-a lungul timpului, agenta s-a plâns de faptul că șeful o hărțuiește. 

14 mart. 2023, 16:39

Polițista din Iași a declarat în repetate rânduri că este hărțuită la locul de muncă, însă reclamațiile sale nu s-au făcut auzite. Totul până când a decis să acționeze în instanță. Recent, judecătorii din Iași au pronunțat sentința, informează Bună Ziua Iași.

Antonela Luca este una dintre cele mai frumoase polițiste din România. Ea își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Teroarea s-a desfășurat pentru tânăra polițistă la postul din Țibana. De-a lungul timpului, șeful a umilit-o în diverse moduri: superiorul ierarhic îi cerea Antonelei Luca mereu, în zilele reci, să facă focul. Dacă soba nu era încălzită, polițistul Vasile Cojocaru făcea scandal. Mai mult, polițistul agresiv obișnuia să-i trimită mesaje amenințătoare Antonelei Luca.

„Chiar dacă am efectuat doar serviciu de patrulare în intervalul 16:00-00:00, în fiecare zi, am primit note de sarcini de la domnul Vasile Cojocaru, cu diferite activități de adus la termen în timpi imposibil de atins.

Am întocmit un raport prin care i-am adus la cunoștință domnului Cojocaru că apelurile 112 au prioritate în serviciile pe care le desfășor în acea perioadă, că am lucrări, note de sarcini în dosare pe care trebuie să le soluționez, motiv pentru care nu pot garanta că voi aduce la termen ceea ce îmi solicită. Mi-a răspuns ca sunt într-o gravă eroare și risc să fiu sancționată”, a precizat atunci polițista.

 

Ce mesaje primea polițista Antonela Luca de la șeful său

 

Ea a salvat toate mesajele și le-a prezentat judecătorilor, ca probe. Potrivit deciziei instanței, Antonela Luca a fost hărțuită. A câștigat procesul și-și desfășoară activitatea de agent de Poliție în continuare.

Iată ce mesaje îi trimitea superiorul ierarhic Antonelei Luca. Polițistul o amenința cu bătaia pe femeie:

Antonela Luca i-a dat în judecată atât pe Vasile Cojocaru, cât și IPJ Iași.