Instanţa A RESPINS cererea de eliberare condiţionată a lui IOAN NICULAE

Judecătoria Găești a respins, luni, cererea de eliberare condiționată depusă de omul de afaceri Ioan Niculae, care execută o pedeapsă de doi ani și șase luni de închisoare în dosarul "Mită la PSD".

31 aug. 2015, 12:15
Instanţa A RESPINS cererea de eliberare condiţionată a lui IOAN NICULAE

Decizia nu este definitivă, iar Ioan Niculae poate face contestație.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București, pe 2 aprilie, la doi ani și șase luni închisoare cu executare, iar fostul președinte al Consiliului Județean Brăila Gheorghe Bunea Stancu a primit trei ani închisoare cu executare, în dosarul „Mită la PSD”.

Procurorii anticorupție i-au trimis în judecată pe 11 ianuarie 2012 pe Gheorghe Bunea Stancu și omul de afaceri Ioan Niculae, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale a candidatului PSD la alegerile prezidențiale din 2009, Mircea Geoană.

CITEŞTE ŞI Ioan Niculae a scris 5 cărţi în puşcărie, câte una la 29 de zile. Avocat: Lui Balzac i-aţi făcut calculul?

Ioan Niculae, acționar principal al grupului Interagro SA, a fost acuzat de complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În același dosar au fost deferiți justiției Gheorghe Teodorescu, acționar al SC Insomar SRL, și Viorel Bărac, director al SC Interagro SA, ambii pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată.


loading...