„Insula de 1 milion” aduce în Republica Dominicană crema televiziunii: o câștigătoare de la „Chefi la cuțite”, o Războinică de la „Survivor”, pe Jaguaru de la „Exatlon” și un solist celebru

Cine sunt concurenții celebri care au plecat în Republica Dominicană pentru a participa la „Insula de 1 milion”, noua emisiune de la Kanal D, prezentată de Cosmin Cernat.

14 mart. 2024, 09:38
„Insula de 1 milion” aduce în Republica Dominicană crema televiziunii: o câștigătoare de la „Chefi la cuțite”, o Războinică de la „Survivor”, pe Jaguaru de la „Exatlon” și un solist celebru
Cine sunt celebritățile care participă la „Insula de 1 milion”

„Insula de 1 milion” începe sâmbătă, 16 martie, la Kanal D. 50 de concurenți, din diverse domenii, unii deja cunoscuți, alții anonimi, au lăsat în urmă confortul de acasă și au plecat pe o insulă izolată din Republica Dominicană. Pe unii îi știți de la alte emisiuni celebre.

Concurenții celebri de la „Insula de 1 milion”

Armin Nicoară (Armin Vasile Rusalin Nicoară)

Armin este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, mai ales prin prisma scandalurilor în care a fost implicat de-a lungul timpului. Este un saxofonist cu o carieră muzicală strălucită, iar la cei 28 de ani ai săi a intrat în concurs motivat de dorința de a sprijini comunitatea de diabetici, pentru că și el suferă de aceasă boală. Artistul vede participarea la emisiune ca pe o oprtunitate de a-și demonstra că-și poate depăși limitele. Totodată, își dorește mai multă vizibilitate pentru cauza celor care suferăde această afecțiune.

Citește și: Armin Nicoară i-a făcut avansuri lui Sindy la Insula de 1 milion: „Hai, ia-mă în brațe, nu-ți fie rușine”. Claudia Puican nu o să fie deloc încântată

Sindy (Szidonia Szasz)

Sindy a devemnit cunoscută după ce a participat la cel de-al doilea sezon „Survivor”, difuzat de Kanal D. Are 29 de ani și este originară din Brașov. De profesie este maseur, meserie pe care o practică de 9 ani. S-a înscris în competiție pentru că îi place să simtă adrenalina competiției. Dacă va câștiga show-ul, cu banii obținuți vrea să își construiască o pensiune.

Jaguaru (Ionuț Sugacevschi)

Ionuț, cunoscut sub numele de Jaguaru, a participat la primul sezon „Exatlon”. Energia și determinarea l-au făcut atunci unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „Exatlon”, iar acum aduce aceeași pasiune și dedicare în competiția „Insula de 1 milion”. Cu experiența sa în kickboxing și spiritul său de învingător, Ionuț Sugacevschi este pregătit să facă față oricăror provocări pe care „Insula de 1 milion” le va aduce. Telespectatorii îl vor redescoperi pe parcursul unei noi provocări unice, în care inteligența socială este cel mai important atu.

Citește și: Ce au interzis concurenții de la „Insula de 1 milion” să ia în bagaje. Cosmin Cernat a făcut anunțul: „Va fi ceva ieșit din comun”

Carina (Murariu Carina Maria)

Carina a participat în cel de-al optulea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”. Are 25 de ani, este originară din Timișoara, este jurist și se pregătește intens pentru o carieră în învățământ, ca profesor de educaței socială. Este convinsă ca particparea în cadrul competiției „Insula de 1 milion” o va ajuta să arate lumii cine este cu adevărat și spune că se va bucura din plin de întreaga experiență.

 

Flori (Florica Boboi)

Flori are 38 de ani și este cea care va „condimenta” show-ul, după ce a câștigat Chefi la cuțite. Este bucătar de profesie și este proprietara unui mic restaurant lângă Paris. Cel mai mare vis este acela de a-și deschide un restaurant cu specific mediteranean chiar în centrul Parisului, pe celebrul bulevard Champs-Élysées și speră să și-l îndeplinească odată cu participarea sa în show-ul de la Kanal D.