INSULA IUBIRII. Cea mai sexy ispită este gravidă FOTO

Una dintre cele mai senzuale apariții de pe micul ecran din ultima vreme pare să fie mai fericită, dar, în acelați timp, și emoționată, ca niciodată. Și, pare-se, are toate motivele pentru a trăi sentimentele cu pricina, ea aflând, cu stupoare, că este însărcinată.

28 sept. 2016, 07:42

„Da, sunt însărcinată. Nici mie nu mi-a venit să cred. Am repetat testele de câteva ori, iar zilele trecute am făcut și o ecografie. Iar toate au spus același lucru: sunt gravidă în prima lună”, a spus, fremătând de emoții, senzuala fostă ispită de la „Temptations Island – Insula Iubirii”, Bianca Roman, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi Primele imagini cu fetiţa Biancăi Drăguşanu. Vezi cât de drăgălaşă este micuţa Sofia

Mai mult decât atât, susține starleta tv, sarcina a venit ca o minune. „Nu sunt de multă vreme cu iubitul meu și încerc, cât pot, să îi protejez identitatea. Noi suntem împreună de o lună… Și, atunci când am făcut dragoste… s-a lipit și minunea de noi. El este extrem de fericit, și-a schimbat radical planurile pe car eși le făcute, doar pentru a fi alături de mine în perioada asta”, a mai spus Bianca Roman.

Mai mult, deși recunoaște că îi este teamă de ce va urma, sexy-ispita așteaptă cu nerăbdare să afle care este sexul copilului. „Eu simt că voi avea un băiețel, dar, chiar dacă nu mai am răbdare până la momentul în care medicii îmi vor spune ce e. Dar, important este ca bebelușul să fie sănătos”, a mai declarat Bianca Roman.

Culmea, de-a lungul anilor, deși a și fost căsătorită și a avut și alte relații, până acum nu i s-a mai îmtâmplat niciodată să rămână însărcinată, chiar dacă și-a dorit. „Voiam să devin mamă, dar nu mă așteptam ca, din prima, să și rămân însărcinată”, a mai spus sexy-ispita.