INSULA IUBIRII. Irina Stroia, mărturisiri dureroase. "Mama a făcut stop cardiac când a aflat". Ce concurent a plecat acasă

Publicat: Luni, 01 Iulie 2019 17:36 // Actualizat: Luni, 01 Iulie 2019 17:36 // Sursa: romaniatv.net

Irina Stroia, ispita de la ”Insula Iubirii”, a dezvăluit că mama ei a avut un șoc atunci când a aflat că va pleca în Thailanda, însă ulterior ea i-a acceptat decizia.

Foto: a1.ro

Irina Stroia a mărturisit că mama ei a avut un șoc atunci când a aflat că va pleca în Thailanda, însă după ce a depășit momentul critic a îndemnat-o să meargă încrezătoare pentru a le deschide ochii oamenilor care trăiesc în relații toxice.

Citeşte şi DOLIU la INSULA IUBIRII. A MURIT CĂTĂLIN. Vestea a ŞOCAT toată ROMÂNIA

"Ai mei au avut o căsnicie dificilă. Au stat 17 ani într-o relaţie toxică. Mama a făcut stop cardiac când a aflat că mă duc la Insula Iubirii. S-a uitat la sezonul trei. După ce s-a uitat a zis: mami, du-te, că mi-ar fi plăcut şi mie ca în 17 ani (n.r. căsnicie), cineva să îmi deschidă ochii", a spus ispita Irina.

Primul concurent care părăsește Insula Iubirii: "Mă simt vinovat, o să îmi iau ședințe la psiholog"

În cel mai nou episod din Insula Iubirii, la Purimuntra, un concurent va primi o lecție și va fi primul bărbat trimis acasă, dar nu înainte de a realiza cu adevărat răul făcut celor din jurul lui prin comportamentul său egoist.

Deși cu o noapte înainte bărbatul declara că este gata să ia o decizie, aceea de a rămâne alături de fosta lui iubita, venită în calitate de ispită pentru el în acest sezon, întâlnirea de doar 24 de ore cu Dana, cea cu care a făcut nunta la Purimuntra, îl va face să uite de promisiunile făcute.

Pus față în față cu cele două femei din viața lui, concurentul Insula Iubirii va pierde tot ceea ce crede că a câștigat printr-un joc duplicitar, la fel de bine jucat în fața celor două, nepăsându-i de speranțele pe care le creează sau de durerea pe care o poate provoca. "Mă simt vinovat, o să îndrept lucrurile. Îmi voi lua și câteva ședinte la psiholog", va fi reacția bărbatului care nu s-a ferit până în acel moment să umilească orice femeie din viața lui.

Dacã va învăța ceva din această experiență și dacă reacția lui va fi una sinceră, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H