INSULA IUBIRII 17 IUNIE 2019 LIVE VIDEO. Nebunie totală: „M-a învăţat multe, a fost o relaţie intensă”

INSULA IUBIRII 17 IUNIE 2019 LIVE VIDEO: Rivalitatea dintre două concurente pentru cucerirea ispitei ia o nouă întorsătură la Insula Iubirii.

17 iun. 2019, 10:52

INSULA IUBIRII 2019. Cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1 scoate în evidență rivalitatea dintre Denisa și Geanina. Dacă inițial le-au unit trăirile pentru bărbații cu care au venit de acasă în Thailanda, sentimentele pentru aceeași ispită sunt cele care le vor pune prietenia la mare încercare.

INSULA IUBIRII 2019. Un răspuns negativ și categoric al lui Andi în ceea ce o privește pe Denisa, deși deloc surprinzător, va avea rolul de a stopa orice tip de confuzie și orice urmă de speranță din mintea femeii care nu se mulțumește cu statutul de prietenă.

INSULA IUBIRII 2019. Fățărnicia dintre cele două rivale va continua pe insulă, fiecare susţinând ideea că Andi nu reprezintă nimic pentru ele. Denisa va încerca să o țină pe Geanina de partea ei printr-un discurs de manipulator veritabil, abil și determinat în a-și atinge scopul, atunci când înfrângerea nu reprezintă o opțiune, iar adversara nu are capacitatea de a opune rezistență.

INSULA IUBIRII 2019. Fără susținere din partea celor două aliate la care spera că va găsi refugiu și sprijin, Teodora şi Diana, pentru Denisa va începe un nou capitol din viața ei pe insulă: răzbunarea. Cât de departe va merge Denisa pentru a-l câștiga pe Andi, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

Cristi de la Insula Iubirii, relație de iubire interzisă: „E mult mai în vârstă decât mine, ea m-a format ca bărbat”

E frumos, şarmant şi a fost şi cea mai controversată ispită de la „Insula Iubirii”. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Cristi ne-a dezvăluit povestea sa de viață, fără secrete.

După ce a cucerit-o pe Mari în sezonul trecut, a renunțat la „Insulă” și și-a dedicat tot timpul. E recunoscut de fani pe stradă, e oprit la tot pasul pentru fotografii și a dezvăluit că așteaptă să se reîntoarcă în televiziune, într-un proiect asemănător celui din Thailanda. 

„Am primit multe mesaje piperate de la fani” recunoaște ispita, însă nicio femeie nu a reușit să îl cucerească. Până la una, pe care nu o mai poate uita. Cristi a dezvăluit că, în urmă cu câțiva ani, a avut o relație cu o femeie mult mai în vârstă decât el, care l-a format ca bărbat.

A cucerit-o greu, au avut o relație intensă, care însă s-a consumat foarte repede. Cu toate aceastea, Cristi nu o poate uita pe cea care l-a învățat totul despre relații și femei.

„Am suferit mult din dragoste și până atunci nu apreciam femeile la adevărata lor valoare. Și eu la rândul meu am făcut alte persoane să sufere, poate involuntar” a adăugat fostul iubit al lui Mari de la „Insula Iubirii”.