INSULA IUBIRII 2016: Se încinge atmosfera! Ispita a intrat în patul lui… Camerele au suprins totul

INSULA IUBIRII 2016: După o întâlnire extrem de reuşită în Templul Maimuţelor, între Francesca şi Robert pare să se lege o relaţie specială. Deşi încearcă din răsputeri să îi ramană fidel iubitei sale, concurentului îi este din ce în ce mai greu să reziste.

22 mai 2016, 09:40
INSULA IUBIRII 2016: Se încinge atmosfera! Ispita a intrat în patul lui… Camerele au suprins totul

INSULA IUBIRII 2016: Francesca îşi face foarte bine treaba de ispită şi reuşeşte să ajungă în patul lui Robert. Deşi putea să o refuze politicos, concurentul îi permite focoasei brunete să îi intre pe sub piele.

Medana, însă, nu poate să creadă că imaginile arătate de Radu la “Ceremonia Focului” ascund vreun gest necugetat. “Nu cred că Roby a făcut ceva ce nu trebuia. Cu siguranţă ea s-a băgat în patul lui în timp ce dormea. Nu mi-ar greşi aşa. Cel puţin nu atât de repede”, spune încrezătoare concurenta.

Cel de-al doilea sezon al celui mai fierbinte reality show al primăverii, „Temptation Island – Insula iubirii” supune, de această dată, la supremul test al încrederii cinci cupluri.

Fie că sunt împreună de un an sau de aproape zece, cu toţii vor să fie mai siguri pe sentimentele lor şi pe relaţia lor de iubire. Din 811 cupluri din întreaga ţară ce şi-au exprimat dorinţa de a vedea cât ţin la dragoste, doar cinci dintre ele au primit biletele de avion spre Thailanda. 

Alice şi Alin sunt împreună de doi ani. Înainte de a pleca în Thailanda, Alice i-a promis lui Alin că va fi sinceră ca şi până în acel moment şi că nu va face nimic din ceea ce ar putea să îl deranjeze. La rândul lui, Alin i-a spus că-i va fi fidel şi că prin intermediul acestei emisiuni îşi vor da seama cum sunt cu adevărat. Rămâne de văzut dacă vor reuşi să treacă testul încrederii desfăşurat în Thailanda.

Pe Georgeta şi Cristian, doi tineri care sunt vecini de bloc de 15 ani, îi leagă o poveste de iubire de şase ani.

Loredana şi Hamude sunt împreună de un an şi jumătate şi îşi doresc să-şi întemeieze o familie. „Temptation Island – Insula iubirii” li s-a părut emisiunea în care pot testa cât de solid este cuplul lor. Loredana se simte pregătită pentru căsătorie, dar vrea să fie sigură că el este aşa cum îl vede ea zi de zi.

Medana şi Robi au o poveste de iubire de nouă ani, iar de trei locuiesc împreună. Cu puţin timp înainte de a pleca în Thailanda au reuşit să îşi împlinească un vis, acela de a avea o casă.

Elena şi Saşa au trăit multe urcuşuri şi coborâşuri din 2006, când s-au cunoscut. „A fost dragoste la prima vedere. El a plecat apoi din ţară şi s-a întors în 2008, când am început relaţia oficială. După un an a plecat iar, dar ne-am continuat relaţia la distanţă. Eu am plecat la el, am stat o vreme, dar m-am întors, apoi a mai venit el în România. Totul a început să se strice. Anul acesta s-a întors definitiv în România şi mi-a făcut o surpriză. Am reluat relaţia şi încercăm să vedem dacă putem avea un viitor împreună”, dezvăluie cu sinceritate Elena.