INSULA IUBIRII 2017. Ispita Elena, reacţie după dezvăluirile făcute de Bianca

Elena, una dintre ispitele de la "Insula iubirii", a reacţionat dur faţă de dezvăluirile făcute de Bianca, una dintre concurentele care a mers în Thailanda pentru a-şi testa fidelitate în cuplu.

16 iun. 2017, 07:55
INSULA IUBIRII 2017. Ispita Elena, reacţie după dezvăluirile făcute de Bianca

Elena, una dintre ispitele de la „Insula iubirii”, a postat pe internet un mesaj dur la adresa Biancăi, una dintre concurentele care a mers în Thailanda pentru a-şi testa fidelitate în cuplu, în care încearcă să-i explice acesteia stările euforice resimţite pe perioada filmărilor reality-showului.

Elena susţine că permanenta stare de euforie pe care Bianca spune că a avut-o pe perioada emisiunii şi care i-a dat motive de îngrijorare a fost cauzată de faptul că s-a îndrăgostit pentru prima dată în viaţa ei, lucru necunoscut pentru aceasta până atunci.

„Vis-a-vis de acuzele grave aduse trustului Intact Media Group, de catre una din concurentele emisiunii „Insula iubirii” Sezonul 3

Persoanele aflate in „faza de indragostire” se comporta ca niste oameni drogati, dependenti unul de celalalt. Substantele secretate la nivelul creierului fuzioneaza intr-un fel de cocktail care controleaza starile si reactiile fizice pe care 90% dintre indragostiti recunosc ca le-au trait: insomnii, lipsa poftei de mancare, inrosirea obrajilor, euforie, visari, palpitatii, balbaieli, fluturasi in stomac, senzatia ca ti se taie genunchii, palme transpirate.

Citește și INSULA IUBIRII 2017. Mesajul emoţionant, publicat de Diana. Ce s-a ales de relaţia ei cu Ben: „Scriu aceste rânduri …”

Procesul de îndrăgostire durează între 90 secunde şi 4 minute, potrivit studiilor efectuate de cercetătorii care au analizat fenomenul dragostei la prima vedere. Se spune că ne îndrăgostim în primul rând de limbajul corpului şi de vocea celuilalt. Sentimentul este unul de euforie pe care cercetătorii l-au asemuit administrării de droguri. 12 zone ale creierului nostru lucrează în acelaşi timp pentru a elibera dopamina, oxitocina sau adrenalina, substanţele responsabile de starea de euforie.

Cand te indragostesti pentru prima data in viata, poate fi, pentru unii, destul de ingrijorator si ii poate speria aceste sentimente, crezand ca sunt drogati. Deasemenea, in Thailanda, consumul, detinerea si traficul de droguri, se pedepseste cu moartea”, le-a spus Elena, una dintre ispitele de la „Insula iubirii”, prietenilor ei virtuali.

Bianca de la „Insula iubirii” a făcut dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în Thailanda şi nu s-a văzut la TV

Bianca de la „Insula iubirii” a făcut o serie de dezvăluiri despre lucrurile care nu au fost difuzate la TV şi care au revoltat-o în Thailanda: „Liviu a cerut să plece acasă din prima zi şi să plătească suma de 10.000 de euro, clauza din contract, însă nu l-au lăsat. Nu i-au dat paşaportul. Şi el, şi Ben au vrut să plece, însă nu li s-au dat nici paşapoartele şi nici contractul. Producătorul i-a spus că nu poate să strice emisiunea din cauza lui. Liviu le-a specificat că pe spatele paşaportului lui scrie că doar organele statului au voie să-i reţină paşaportul. Acolo nu a fost niciun fel de test pe insulă. Noi am fost cobai acolo, nu e niciun test. Noi, concurenţii, suntem puşi într-o lumină proastă, în timp ce ispitele care fac prostituţie şi videochat sunt puse într-o lumină bună. Când am plecat de acasă, ni s-a spus că avem condiţii OK şi că putem face ce vrei noi, nu că avem un program bine stabilit de ei şi că vom face doar ce doresc ei. S-a dat la televizor că Liviu vrea să fie dat tot, real, ei bine, nu a fost deloc asa. Liviu a fost ţinut timp de 4-5 ore izolat, singur într-o cameră, încuiat. Din oră în oră, trimiteau pe cineva să vadă ce face, după care îl încuiau din nou în cameră. Liviu a slăbit 12 kilograme acolo, iar Ben a slăbit şi el vreo şapte kilograme. În ultimele zile, zici că eram efectiv nebună. Zâmbeam încontinuu, eram foarte euforică şi, când întrebam producţia de ce sunt asa, mi se spunea că sunt binedispusă datorită mediului în care sunt şi pentru că nu am niciun factor de stres. Eu întrebam: «Ce se întâmplă cu mine?» / «Ce-i cu starea asta a mea?». Nu sunt singura care am fost la psiholog după ce m-am întors. Dee Dee a avut şi ea nevoie şi a mers şi ea la terapie”.