INSULA IUBIRII 2017: „Nu regret că am făcut dragoste cu Sorin. Şi de câte ori”

Discuţie şocantă între Bianca şi Liviu, după ceremonia focului! "Nu regret că am făcut dragoste cu Sorin. Şi de câte ori... În viaţa ta nu o să fii ca el"

10 aug. 2017, 17:20

INSULA IUBIRII 2017: După zile întregi de momente frumoase alături de Sorin, Bianca l-a înfruntat pe Liviu.

“Noi am început de la 0 acum, trebuie să mă recucereşti. M-am schimbat foarte mult de când am venit aici, m-am maturizat foarte mult. Nu regret absolut nimic, nici măcar că am făcut dragoste cu Sorin. Şi de câte ori am făcut… În viaţa ta nu o să fii ca el, nici 10%”, a spus Bianca, spre surprinderea lui Liviu.

Faptul că Bianca a căzut în ispită cu Sorin şi că s-a culcat cu el nu l-a deranjat pe Liviu care a luat-o pe aceasta de soţie. Vizibil atrasă de Sorin, aceasta s-a bucurat pentru câteva zile de statutul de ”iubită” a unei ispite extrem de râvnite, însă şi-a dat seama că nu poate renunţa la confortul şi banii actualului ei soţ.

Bianca de la ”Insula iubirii” îşi motivează decizia de a se căsători cu Liviu: “Nu accepta viaţa aşa cum ţi-o propun oamenii. Nu înceta de a te convinge că viaţa ar putea fi mai frumoasă; a ta şi a celorlalţi; nu altă viaţă. Din ziua în care vei începe să înţelegi că nu Dumnezeu, ci oamenii sunt răspunzători de aproape toate nenorocirile vieţii, nu te vei mai resemna”.