INSULA IUBIRII 2017. Scene incendiare la „Insula Iubirii”. Două concurente au căzut în ISPITĂ

INSULA IUBIRII 2017. Bianca, iubita lui Liviu, a căzut complet în ispită. După ce l-a înşelat pe Liviu, Bianca menţine relaţia cu ispita Sorin. de asemenea, Alexandra, considerată cea mai cuminte de la INSULA IUBIRII 2017, s-a lăsat şi ea pradă ispitei după ce iubitul ei, Aurel, a pus capăt relaţiei şi a intrat în patul Mariei.

18 iul. 2017, 11:43
INSULA IUBIRII 2017. Scene incendiare la „Insula Iubirii”. Două concurente au căzut în ISPITĂ

INSULA IUBIRII 2017. Bianca şi Sorin au fost din nou protagoniştii unor scene incendiare, dar un mic amănunt i-a împiedicat pe cei doi să facă amor. Bianca se afla la menstruaţie, aşa că cei doi nu au mai făcut dragoste. Ea i-a mărturisit lui Sorin acest lucru, iar în cele din urmă amândoi au decis să nu mai facă amor.

INSULA IUBIRII 2017. O concurentă a făcut AVORT pentru a participa la emisiune. DETALII ŞOCANTE

INSULA IUBIRII 2017. Bianca a venit la INSULA IUBIRII 2017 ca parte a unui cuplu cu Liviu. Atrasă de Sorin, ea nu a mai putut face faţă tentaţiei, mai întâi l-a sărutat pe acesta, iar apoi a făcut şi dragoste cu el. Sorin a reuşit şi sezonul trecut să îşi atingă obiectivul de ispită, convingând-o pe Loredana să cadă total „în păcat” şi să-l înşele pe partenerul cu care venise în concurs, Hamude.

INSULA IUBIRII 2017. Alexandra, considerată cea mai cuminte de la INSULA IUBIRII 2017., s-a lăsat şi ea pradă ispitei după ce iubitul ei, Aurel, a pus capăt relaţiei şi a intrat în patul Mariei. Concurenţii de pe INSULA IUBIRII 2017 au dat frâu liber pasiunii şi au trecut la fapte. După Diana şi Bianca, a venit rândul lui Aurel şi al Alexandrei. Tânărul este primul bărbat care pică în ispită şi decide să pună capăt relaţiei. Liberă, Alexandra nu a mai stat pe gânduri şi a trecut şi ea la fapte cu ispita Robert. Lui Aurel i-a urmat rapid şi Cătălin, cel mai nou dintre concurenţii sosiţi pe Insula Iubirii, care a trecut la fapte şi a sărutat-o pe ispita Nicoleta.