Insula Iubirii 2018: Au dat frâu pasiunii în direct, lavalierele au fost folosite ca jucării sexuale VIDEO

Mari și ispita Cristi și-au recunoscut slăbiciunea și, pentru că nu au vrut să mai piardă timpul, au trecut la acțiune. De la o joacă nevinovată, și-au dat frâu liber pasiunii, în dormitor, la Insula Iubirii, departe de ochii celorlalți concurenți ai emisiunii.

15 oct. 2018, 07:43
Insula Iubirii 2018: Au dat frâu pasiunii în direct, lavalierele au fost folosite ca jucării sexuale VIDEO

Au fost două zile sălbatice în care concurenţii și ispitele au trecut de la agonie la extaz și au trăit experiențe cu care nu credeau că se vor întâlni vreodată. 

Au fost scene demne de filmele pentru adulți, duminică, la Insula Iubirii. Mari s-a lăsat purtată de val în dormitor și a spus că vrea să se joace cu „focul’. De la săruturi pasionale, a trecut la atingeri interzise minorilor, în dormitor, alături de ispita Cristi. „Tot ar trebui să facă ce simte pentru că în general sufletul nu prea te înșeală și dacă poți face ceva ce-ți hrănește ție sufletul și îți aduce o fericire, fie ea și de moment, de ce să nu o faci?”, a spus ispita Cristi, conform a1.ro.

Distracția a fost la ea acasă și pe insula fetelor. Concurentele și ispitele masculine s-au dezbrăcat de inhibiții, apelând la un joc. 

Mai mult, unele dintre fete și-au permis atingeri intime. Și-au exprimat dorințele, după ce au folosit, în glumă, lavalierele pe post de instrument sexual. „Practic, la adăpostul acestor provocări, și-au exprimat de fapt dorința”, a mărturisit ispita Cristi.

George pare să fi găsit drumul către sentimentele ingenuei Cati, iar date-ul dintre cei doi devine unul furtunos, după ce fata îl lovește pe cameramanul care filma meciul său de kick-boxing cu ispita masculină.

Nu doar în relația Răzvan – Cati apar probleme. Nici Hannelore nu pare dispusă să își țină promisiunile pe care i le-a făcut iubitului său și flirtează atât cu Raul, cât și cu Andi, ceea ce-i atrage unele antipatii din partea celorlalte fete, dar și a lui Andi, care consideră că blonda nu joacă tocmai corect.

Totul o ia razna pe insula fetelor în momentul în care toată lumea răspunde provocării de a participa la un joc erotic, unde se petrec lucruri compromițătoare. Seara incendiară continuă cu un moment intim, mult prea intim între Mari și Cristi, deși mama fetei a fost convinsă mereu că fiica sa nu va mai greși față de Iulian.

După ce Hanne dezvăluie pentru cine nutrește sentimente de dragoste, ziua se termină cu o confruntare de zile mari. Cati și Dana stau față-n față și vorbesc despre Răzvan, bărbatul lângă care Cati se vede tot restul vieții și alături de care Dana nu ar pterece niciun minut. Numai că ispita îi oferă concurentei o poveste neașteptată.