INSULA IUBIRII 2018. Hannelore, mărturisire incredibilă în dormitor. Andi rămâne fără cuvinte! VIDEO

Publicat: Duminică, 14 Octombrie 2018 11:04 // Actualizat: Duminică, 14 Octombrie 2018 11:04 // Sursa: romaniatv.net

Hannelore, care face eforturi tot mai evidente pentru ca cei din jur să nu observe schimburile de priviri și semnele secrete pe care le schimbă cu Andi, îl surprinde pe acesta cu o mărturisire neașteptată.

Deși Hannelore și Andi au reușit să își creeze un limbaj doar de ei cunoscut, iar plimbările lor în doi au devenit tot mai dese, tânăra aflată în pragul nunții îi face ispitei o mărturisire neașteptată. Într-un moment în care Andi încerca păstreze distanța, după ce acesta a reușit să îl facă gelos, Hannelore a fost cea care a făcut eforturi să îl împace. În ultimă instanță, aceasta a făcut o mărturisire neașteptată. "Nu vreau să îți fac rău... Nu pot să îți pun aici... Îmi dau seama din priviri de multe lucruri, nu cu multă lume mă înțeleg așa", i-a spus Hane.

 

Una dintre cele mai sexy concurente ale actualului sezon "Insula Iubirii", Hannelore Ulrich, reuşeşte mai degrabă cu abilităţile ei să se situeze în tabăra ispitelor decât să se lase sedusă. Dacă vă întrebaţi cum de blondina este atât de bună la dansurile din buric, cu care i-a zăpăcit pe potenţialii ei pretendenţi, se pare că există şi o explicaţie cât se poate de logică pentru asta.

Hannelore Ulrich este cunoscută în Timişoara şi nu prin participarea la «Insula Iubirii», unde îşi testează realaţia cu Bogdan. Blonda este colaborator al Casei de Cultură din oraş, de unde primeşte invitaţii la diferite evenimente, este actriţă, conduce o agenţie de animatoare pentru copii de mai bine de opt ani şi este dansatoare profesionistă. Recent, ea a participat alături de fetele din echipa sa la un botez, unde a fost una dintre ursitoare. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Hannelore insula iubirii Insula Iubirii 2018 scene sex insula Iubirii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H