INSULA IUBIRII, amor în direct, imaginile spuin TOTUL. Au uitat că sunt FILMAŢI şi s-a văzut tot

Scene halucinante la Insula iubirii UK! În una dintre ultimele ediții concurenții s-au retras in paturi cu noii parteneri.

25 iul. 2019, 12:46

Maura si Curtis au profitat de acest moment și nu au stat prea mult pe gânduri, scrie stirescu.ro. Cei doi au întreținut relații sexual, potrivit comentariilor fanilor. Maura a putut fi vazuta stand intinsa pe spate punandu-i o mana in par lui Curtis in timp ce acesta s-a asezat langa ea cu mainile ascunse.

Citeşte şi INSULA IUBIRII 2019. Ispita Maria a recunoscut TOT: „Eu doar m-am simţit bine”

Noul concurent, Chris Taylor, l-a strigat din baie pe Curtis insa Maura a strigat suparata ca „este ocupat si sa-l lase in pace”. Imediat dupa cei doi au inceput sa se agite in pat iar apoi au tras patura peste ei.

La un moment dat noul concurent, Chris Taylor, l-a strigat din baie pe Curtis insa Maura a strigat suparata ca „este ocupat si sa-l lase in pace”. Imediat dupa cei doi au inceput sa se agite in pat iar apoi au tras patura peste ei.

In dimineata urmatoare, Maura parea furioasa in timp ce se duce catre toaleta. „Atat de enervant, atat de enervant” spune aceasta in soapta, mai mult pentru ea.