INSULA IUBIRII 2019. Când începe al cincilea sezon. „Oricui aş spune că m-am îndrăgostit în două ore ar zice că n-am cum”

În cel de-al cincilea sezon al show-ului, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, „Insula Iubirii” este martorul unei situații unice în istoria sa și nemaiîntâlnite în cazul acestui test de cuplu!

08 apr. 2019, 10:46
INSULA IUBIRII 2019. Când începe al cincilea sezon. „Oricui aş spune că m-am îndrăgostit în două ore ar zice că n-am cum”

La doar cinci zile de la încheierea filmãrilor pentru cel de-al patrulea sezon, „Insula Iubirii” a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își testeze relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele au pornit la drum convinși că iubirea lor va triumfa.

Citeşte şi TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ. Un cunoscut concurent de la Insula Iubirii a murit. Avea doar 26 de ani FOTO

În cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, „Insula Iubirii” este însă martorul unei situații unice în istoria sa și nemaiîntâlnite pentru ochiul vigilent al testului care credea că le-a văzut pe toate! „N-o să înțeleagă nimeni până nu ajunge aici și nu trăiește! Oricui aș spune că m-am îndrăgostit în două ore ar spune că n-am cum, că sunt prost!”, va mărturisi unul dintre concurenții abia sosiți în Thailanda!

Cine este acesta și cum i s-a schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1,

În cel de-al cincilea sezon „Insula Iubirii”, noi cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.