INSULA IUBIRII. Declaraţia şoc a Elenei. „Îmi doresc să dorm cu el…”

Lucrurile încep să se precipite pe "Temptation Island – Insula iubirii". Încet-încet, se configurează posibile perechi, iar concurenții și ispitele lasă la vedere simpatiile pe care le au unii pentru ceilalți. Cea care pare însă să știe cel mai bine ce vrea este Elena, partenera lui Sașa, după ce aceasta a fost dezamăgită de iubitul ei.

24 mai 2016, 09:21

Elena a văzut un filmuleț în care Sașa le vorbește de rău, atât pe ea, cât și pe mama sa, scrie libertatea.ro. Aceasta nu-și mai poate controla emoțiile și o apucă plânsul și tremură de nervi. Se pare că pe aceasta nu o deranjează faptul că Sașa cade în mrejele ispitei Maria, ci e dezamăgită de acesta pentru că a bârfit-o în public.

Citeşte şi INSULA IUBIRII 2016: Se încinge atmosfera! Ispita a intrat în patul lui… Camerele au suprins totul

Astfel, pe cât de repede acceptă despărțirea de Sașa, pe atât de repede își face planuri alături de ispita Matei pe care nu încetează să-l laude pentru caracterul și comportamentul său. Până acum l-a plăcut pe Matei doar la modul declarativ, însă, odată eliberată de relația cu Sașa, Elena este hotărâtă să facă totul pentru a începe una cu Matei.

„Îmi doresc să dorm cu el!”, spune Elena cu sinceritate, declarație care le va face pe fete să o bănuiască de falsitate. Faptul că Sașa este surprins în imagini compromițătoare cu ispita nu-i provoacă Elenei niciun fel de suferință, ba pare chiar să-i ofere pretextul de a se arunca într-o nouă aventură. Pentru că fetele nu știu dacă Elena joacă teatru sau nu, preferă să se îndepărteze de ea.

Citeşte şi INSULA IUBIRII 2016: Momente incendiare în direct, camerele au surprins tot

Întrucât vrea ca lucrurile să fie foarte clare, Elena va avea grijă să-i spună și lui Matei că relația ei cu Sașa s-a încheiat, sperând ca această informația să cântărească mult în construirea unei relații între ei doi.