INSULA IUBIRII. Doi concurenţi s-au căsătorit după ce au participat la INSULA IUBIRII

INSULA IUBIRII. Bianca Hincianu (22 de ani) și Liviu Gherman  (43 de ani) s-au căsătorit, duminca trecută, la primăria din comuna Sînandrei, după ce şi-au testat relaţia la INSULA IUBIRII.

24 mai 2017, 06:59
INSULA IUBIRII. Doi concurenţi s-au căsătorit după ce au participat la INSULA IUBIRII

INSULA IUBIRII. Bianca Hincianu şi Liviu Gherman s-au înscris la INSULA IUBIRII ca să-şi testeze dragostea şi se pare că povestea lor este una cu final fericit. În timp ce telespectatorii îi văd în plină acţiune în Thailanda, Bianca şi Liviu s-au căsătorit deja week-end-ul trecut la Timişoara. Peste o sută de invitaţii au dansat alături de cei doi miri, la complexul deţinut de mire lângă Timişoara. 

INSULA IUBIRII. Diana, dezvăluiri INTIME. Ce s-a petrecut în ultima seară întrece orice film XXX

INSULA IUBIRII. Bianca şi Liviu sunt amândoi din județul Timiș, au o relație de doi ani și jumătate și locuiesc împreună de doi ani. Spun despre ei că sunt geloși, acesta fiind și cel mai frecvent motiv de ceartă. Liviu a fost căsătorit și are doi copii, iar Bianca a mai avut o relație.

INSULA IUBIRII. Liviu a intrat în lumina refelectoarelor după ce fosta sa soţie, Adriana, l-a părăsit pentru primarul din localitate. Culmea, cei doi erau buni prieteni, iar Liviu şi Adriana erau chiar naşii unuia dintre copiii primarului.