INSULA IUBIRII: Fiecare poate schimba oricând partenerul de sex

Insulele Trobriand fac parte din Papua Noua Guinee. Locuitorii de aici au o atitudine foarte relaxată în privinţa sexului şi încurajează relaţiile în afara căsătoriei.

02 iun. 2015, 11:34
INSULA IUBIRII: Fiecare poate schimba oricând partenerul de sex

INSULA IUBIRII: Oamenii din Insulele Trobriand cred că bebeluşii sunt un lucru magic, fără nicio legătură cu sexul sau cu sarcina. Printre obiceiurile tribului se mai numără şi folosirea frunzelor pe post de bancnote pentru diferite tranzacţii.

Citeşte şi INSULA IUBIRII, scene porno. Deea a cedat în faţa lui Tomi fară să ştie că totul este filmat. FOTO

Oamenii au o concepţie foarte permisivă despre relaţiile sexuale- înainte şi după căsătorie. Fetele învaţă foarte devreme despre contracepţie, iar virginitatea nu are absolut nicio valoare.

„Dacă o tânără rămâne însărcinată, părinţii ei păstrează copilul deoarece tradiţia spune că bărbaţii doar pregătesc femeia pentru sarcină. Adevăratul tată este Baloma sau un spirit”, a explicat fotograful Eric Lafforgue, care a realizat o serie de imagini cu aceşti oameni.

Deşi numărul celor care merg la şcoală este în continuă creştere, atitudinea faţă de sex rămâne neschimbată. Ei nu au însă aceeaşi părere despre străini, considerând urâtă pielea albă.

Bogdan Vlădău, SEX SĂLBATIC cu Cosmina Păsărin. „A fost o scenă filmată…”