INSULA IUBIRII 2019. Geanina, atac nemilos la Costas, iubitul ei. „E un afemeiat şi un ţăran”

Pe măsură ce concurenții de la „Insula iubirii” cad în capcanele ispitelor ori simt dezamăgirea, adevăruri dureroase ies la iveală. La fel s-a întâmplat și în cea de a șasea noapte a reality show-ului, când Geanina și-a atacat iubitul, făcând afirmații neașteptate!

26 iun. 2019, 06:16
INSULA IUBIRII 2019. Geanina, atac nemilos la Costas, iubitul ei. „E un afemeiat şi un ţăran”

În cea de a șasea seară la Insula iubirii lucrurile au luat o turnură neașteptată, Geanina făcând niște declarații neașteptate la adresa iubitului ei, Costas, scrie viva.ro. Fiind confruntată cu ispita Nicoleta, la ceremonia focului, Geanina a fost obligată să recunoască faptul că și-a ajutat iubitul să câștige, în mod ilegal, o sumă importantă de bani, pe vremea când lucra la o casă de pariuri. Iar din acești bani, Costas a răsplătit-o, dăruindu-i o mașină scumpă.

Citeşte şi INSULA IUBIRII 2019. Concurenţii au început să-şi dea jos măştile. „Eşti un fals! Mă sufoci!”

„A zis că el cu asta mă are la mână”

Ulterior, după ce adevărul a ieșit la iveală, Geanina a făcut un comentariu deloc flatant la adresa lui Costas, de față cu ispitele și cu celelalte concurente:

„Am câştigat o sumă de bani şi de acolo mi-a luat maşina. A zis că el cu asta mă are la mână. Că îi e frică să nu vorbesc eu de el că e un afemeiat şi un ţăran. A fost vorba că zicem că a fost cadou. Să moară! Şi i-am zis Nicoletei: Când îţi zice ceva şi după aia râde şi zice „am glumit” înseamnă că te-a minţit”, a comentat Geanina.