Insula Iubirii. Geanina şi Andi şi-au petrecut prima noapte împreună. Adrian a picat în capcana pregătită de Dana şi Maria

Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, episodul 13, sezonul 5. Geanina și Andi și-au dus relația la un alt nivel, cei doi petrecând prima noapte împreună. Apropierea dintre cei doi a făcut-o pe Denisa să răbufnească, ținta răutăților ei fiind ispita Ionuț Gojman. Între timp, Adrian a picat în capcana pregătită de Maria și Dana.

16 iul. 2019, 06:09
Insula Iubirii. Geanina şi Andi şi-au petrecut prima noapte împreună. Adrian a picat în capcana pregătită de Dana şi Maria

Căutând părerea celei mai tinere ispite de pe Insula Iubirii, crezând că va găsi în ea un aliat care să-i pompeze ego-ul, Eusebiu se lovește de părerea francă a Loredanei, cea care nu-l scutește de ceea ce toată lumea din jurul lui a înțeles din mesajul Teodorei.

La fel de deschis, ispita îi spune ce părere are despre intențiile lui, luându-l prind surprindere pe Eusebiu, care credea că planul lui este greu de intuit: „Tu vrei să vezi dacă ea se culcă cu Mircea. Asta ai dat de înțeles. Așa vedem toți și așa este”

Citeşte şi Insula iubirii 2019. Un concurent şi-a îndeplinit cea mai mare fantezie. Avem imaginile, a intrat în cameră pe geam

Tensiunile dintre Denisa și Ionuț Gojman, concurentul devenit ispită, au atins cote alarmante. În microbuz, Denisa i-a reproșat că el este motivul pentru care Andi a ales-o pe Geanina.

„Și dacă oamenii se plac…da, da, da…Auzi? Chestiile astea le-am mai trăit. Nu o dată. Așa că nu-mi spune mie cum merg lucrurile, că știu prea bine”, i-a răspuns Denisa.

Disperarea în fața ideii că l-a pierdut pe Andi a făcut-o pe Denisa să cedeze. Concurenta a scos la bătaie cea mai cunoscută armă a unui manipulator: plânsul.

Geanina și ispita Andi și-au petrecut orele dinaintea plecării în Red District îmbrățișați, făcând evident, pentru toți cei din jur, faptul că nu mai există dubii în ceea ce privește relația lor. Această situație a generat în femeia care se agăța de speranța că Andi va renunța la Geanina pe motiv de incompatibilitate intelectuală, o reacție puternică.

Lanțul falsei prietenii dintre Denisa și Geanina trebuie rupt. Andi, care și-a asumat rolul de salvator al concurentei, i-a pregătit o surpriză. „Când ne-am întors din Red District, am vrut să-i fac o surpriză Geaninei. Am pregătit niște flori, niște petale de trandafiri, niște lumânări. Vreau să vadă că este o femeie care merită aceste lucruri și, de ce nu, să se obișnuiască cu astfel de lucruri”, a spus Andi.

După ce și-a petrecut prima noapte împreună cu ispita Andi, Geanina a povestit, în detaliu, tot ce s-a întâmplat între ei.

„Am fost filmată. A intrat camera pe geam. N-am știut, am văzut-o după…N-am făcut nimic, doar că ne-a prins înveliți. Din ce-a filmat, se vede c-am face ceva”, le-a mărturisit Geanina Denisei și Giei.

Două dintre cele mai râvnite ispite de pe insula băieilor, Dana și Maria, au pus la cale un plan pentru a-l învăța o lecție dură pe Adrian, cel care a venit la Insula Iubirii pentru a câștiga popularitate în rândul femeilor.

„A venit Maria la mine și mi-a spus tot ce a spus Adrian, că el vrea să se culce cu o ispită, să meargă la Cluj, să se dea mare cu cât de macho e el… Am făcut un plan! Vrem să îl facem pe Adrian să creadă că noi ne-am îndrăgostit de el, amândouă”, a explicat Dana.

A venit rândul Denisei să vadă momentul „Cluju-i number one”. Inițial amuzată de imaginile prezentate de Radu Vâlcan, concurenta și-a dat seama, din reacțiile prezentatorului și Giei, că nu este nimic amuzant în comportamentul bărbatului cu care a avut o relație de aproape cinci ani.

„Într-adevăr, râgâia și de față cu mine sau stătea cu prietenii la o bere, dar nu în halul ăsta. Este evident că o face intenționat, vrea să iasă în evidență prin chestia asta”, a spus Denisa.

Bogdan a cerut echipei Insula Iubirii ajutorul pentru a-i pregăti o surpriză ispitei. O oră mai târziu, concurentul i-a oferit un buchet de trandafiri albi, gest care a lăsat-o pe Irina fără cuvinte.

„A fost un gest foarte drăguț. M-a surprins foarte plăcut. Nu mă aștepam, sincer, să fie galant. Am văzut că e educat, smart, dar nu mă așteptam să aibă atitudinea asta de gentleman. Poate dacă am fi continuat acasă, da, dar nu aici, în fața camerelor de filmat. Am crezut că o să fie mai inhibat”, a mărturisit Irina.