CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018. Când doi se ceartă al treilea câştigă

CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018. A mai rămas doar un episod până la terminarea show-ului de la Antena 1. Hannelore a mărturisit că între ea și Andi nu există nimic mai mult decât o prietenie. După difuzarea episoadelor, Andi râde de Hannelore de la Insula iubirii, iar situația dintre ei doi pare să nu mai fi așa bună.

29 nov. 2018, 12:23
CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018. Când doi se ceartă al treilea câştigă

CASTIGATOR INSULA IUBIRII 2018. Între cei doi a fost o apropiere destul de evidentă, însă pe final, concurenta, care a venit alături de iubitul ei Bogdan, s-a răzgândit și a vorbit despre ispita masculină fix opus de cum s-ar fi așteptat toată lumea, scrie viva.ro. Hannelore a mărturisit că nu i-a dat nicio șansă lui Andi, iar gândul ei a fost doar la Bogdan, chiar dacă imaginile filmate în Thailanda spun altceva.

Citeşte şi Un fost concurent dezvăluie SECRETELE MURDARE de la INSULA IUBIRII. „Oamenii din spate ar călca pe CADAVRE!”

După difuzarea ultimelor episoade de la Insula iubirii, Andi și Raul au început să râdă de Hannelore și să-i transmită mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare. Toată situația s-a produs, după ce Hannelore a spus că a avut aceeași apropiere și de cameraman, și de salvamar, dar și alți băieți, adică nimic ieșit din comun după cum spune ea.

‘Când doi se bat, al treilea… de fapt al patrulea câștigă’, a scris Andi pe una dintre rețelele de socializare. Dacă în timpul emisiunii cei doi au fost destul de apropiați, după terminarea emisiunii situația dintre Hannelore și Andi de la Insula iubirii a luat o întorsătură neașteptată.