INSULA IUBIRII, cerere în căsătorie pe plajă? Concurentul a căzut în ispită, iubita lui plânge disperată după acele imagini

INSULA IUBIRII 2017. Cel mai nou concurent de la "Insula Iubirii" pare că a uitat complet că a venit pe insulă cu iubita lui şi s-a îndrăgostit imediat de ispita Nicoleta. Cătălin îi face o surpriză blondei care va lăsa multe semne de întrebare în sufletul prietenei sale.

31 iul. 2017, 07:42

INSULA IUBIRII 2017. Deşi a venit pe „Insula Iubirii” pentru a se distra, Cătălin găseşte aici iubirea! Neîncrezător la început, concurentul renunţă la iubita sa şi se îndrăgosteşte de ispita Nicoleta. Pentru a-şi demonstra sentimentele, cei doi îşi fac câte un tatuaj: aripi de înger.

Citeşte şi: INSULA IUBIRII 2017 a ajuns la faza perversiunilor sexuale. Imaginile care nu s-au văzut la TV VIDEO

INSULA IUBIRII 2017. Nicoleta pare să îl fi cucerit de tot pe Cătălin. În episodul următor are loc o scenă demnă de toată curiozitatea. Aflaţi la o masă romantică pe malul mării, concurentul îi pune ispitei o întrebare.

„Tu ştii ce surpriză ţi-am pregătit, mă?”, a întrebat-o Cătălin.
„Mă ceri acuma?”, a fost gândul care i-a trecut imediat ispitei prin cap.

Citeşte şi: INSULA IUBIRII 2017: O altă concurentă a căzut în ispită. Scene fierbinţi în spatele camerelor de luat vederi