INSULA IUBIRII. Sexy-ispita a fost ispitită la rândul ei. Vinovată este O FEMEIE. Imagini EXPLICITE

Este considerată una dintre cele mai senzuale ispite din emisiunea "Temptations Island – Insula Iubirii" și, cu formele ei, de-a lungul timpului, a reușit să îi facă pe concurenți să înnebunească uitându-se la ea. Cu toate acestea, ușor dezamăgită de bărbați, ispita a fost... ispitită de o bunăciune.

03 aug. 2016, 10:13

Mai exact, zilele trecute, Bianca Roman, una dintre cele mai senzuale ispite din sezonul trecut al emisiunii „Temptations Island – Insula Iubirii”, a decis că este cazul să se relaxeze puțin, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Loredana, de la Insula Iubirii, prima reacţie după ce a făcut amor cu Sorin, în Thailanda

Și unde să o facă dacă nu pe litoralul românesc? Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, Bianca și-a luat o amică și au plecat la mare, loc în care cele două și-au cam făcut de cap. Mai ales pe plajă, loc în care, fără să bage în seamă niciun bărbat, Bianca și Ioana–așa o cheamă de tânăra domnișoară care a însoțit-o pe ispită–făceau tot felul de gesturi tandre una față de cealaltă. De altfel, amica Biancăi o răsfață deja pe ispită cu titulatura de „nevasta mea”, semn că între ele este cevba mai mult decât o prietenie sinceră și dezinteresată.

Astfel, spus sursele noastre, Bianca s-a distrat de minune la mare, a prins răsăritul, romantic, lipită de Ioana și, mai cu seamă, nu s-a ars deloc de la soare, pentru că amica ei a avut grijă ca, în fiecare moment, să o ungă temeinic, pe tot corpul, cu ulei.

Citeşte şi INSULA IUBIRII, FINALA. O concurentă a făcut amor NEBUN cu o ispită, dar a rămas cu BUZA UMFLATĂ. „Mi-am atins scopul”

„Mă dau pe femei, bărbații sunt un dezastru pentru mine”, este declarația pe care, în exclusivitate, Bianca Roman a făcut-o pentru Spynews.ro. Mai mult decât atât, se pare că focoasa fostă ispită vrea să facă o serie de schimbri radicale. „E clar, nu sunt făcută pentru bărbați”, ne-a mai spus Bianca Roman, iar acum, pare-se, este decisă să vadă cum ar fi viața alături de o altă… femeie.