INSULA IUBIRII 2019, sezonul 5, a debutat cu scene de amor, o picare în ispită, dar şi ironii şi jigniri. „Noi două ne batem”

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Noul sezon Insula Iubirii a început cu declarații de dragoste, săruturi pasionale și promisiuni între concurenți, dar și cu ironii și jigniri la adresa cuplului Aurel și Diana. Cei doi concurenți, care au mai participat la emisiune, alături de alți parteneri, au ignorat camera de filmat și s-au angajat într-o scenă de amor. Ediția s-a încheiat cu o alarmă, pentru prima picare în ispită, după ce s-a văzut un conflict mocnit între două femei.

23 apr. 2019, 06:51

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Noul sezon Insula Iubirii, cel de-al cincilea, a debutat în forță, luni, 22 aprilie! Imediat ce a ajuns la aeroport, cuplul neașteptat în noua aventură din Thailanda, format de Aurel și Diana, a devenit ținta unor ironii și jigniri din partea celorlalți concurenți.

Citeşte şi Producătorii de la Insula Iubirii oferă din nou un honeymoon în Thailanda. Care sunt condiţiile ca să câştigaţi

În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor.

„O să fie țigănie gravă”, a spus Adrian, iubitul Denisei, și „Of, viață”, a reacționat și Teodora, partenera lui Eusebiu, după ce i-a văzut pe Aurel și Diana la aeroport.

„Ăștia au venit îmbrăcați ca boschetarii, în trening!”, „Are niște harfe d-alea de ferentari în el! Doamne! Și el e șofer… de cartofi” și „Schiloada…”, a comentat și Geanina, referindu-se la cuplul Aurel și Diana.

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Noul sezon Insula Iubirii a început și cu declarații de dragoste și promisiuni în cuplurile care își vor testa relația în Thailanda. Concurenții s-au întrecut în vorbe frumoase, s-au îmbrățișat și s-au sărutat pasional la aeroport.

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) formează cel mai matur cuplu din cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii. Cei doi au explicat de ce au decis să participe la show și au demonstrat imediat ce punct vulnerabil au, tensiunile dintre ei neîntârziind să apară.

Concurenții Teodora și Eusebiu au o relație de un an. Ea profesează ca moderator la o televiziune locală din Galați, iar el este pompier și profesor de sport.

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Diana și Aurel au făcut amor în fața camerei, în primul episod al noului sezon Insula Iubirii. Lipsiți de inhibiții în fața camerei de filmat, cei doi au căzut pradă pasiunii.

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Geanina și Costas au bifat o premieră la Insula Iubirii. Concurenta s-a plâns de plictiseală în Thailanda, în cele 24 de ore pe care le-a avut la dispoziție alături de iubitul ei.

Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra a mărturisit, totuși, că acesta este bărbatul vieții ei.

„Ne țin închiși aici să ne facă să ne plictisim unul de altul”, s-a plâns Geanina, nevăzând șederea cu iubitul ei ca pe o oportunitate, ci ca pe o povară.

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Ajunși în Thailanda, în cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii, Denisa și Adrian au părut să formeze un cuplu sudat. Au discutat cu naturalețe, fără să aibă spectaculozitate în gesturi și dialog și fără să trădeze fisuri evidente.

Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei.

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Primele raze ale soarelui la Insula Iubirii au adus străluciri ademenitoare pentru cei patru concurenți, deoarece ispitele Maria, Nicoleta, Bianca şi Dana, patru femei irezistibile, au intrat în camerele în care se aflau cuplurile.

În toate cele patru resorturi, primele minute de la venirea ispitelor au arătat aproape la fel. Bărbații aflați pentru prima dată în apropierea ispitelor și-au prioritizat atenția în avantajul femeilor care și-au făcut apariția în resort, în detrimentul partenerelor cu care au ajuns în Thailanda.

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Pentru prima dată în istoria showului, Insula Iubirii le-a întâmpinat pe concurente singure, fară a avea presiunea partenerilor, care ar fi putut să le influenţeze părerile. Femeile au spus că nu le este frică de ceea ce s-ar putea întâmpla între iubiții lor și ispitele feminine.

nsula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Aurel i-a făcut o destăinuire indecentă ispitei Dana, după ce a rămas alături de ea, singur, în primul episod al celui de-al cincilea sezon Insula Iubirii. Concurentul i-a spus acesteia că s-a autosatisfăcut uitându-se la un videoclip cu ea.

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Ispitele masculine le-au fost prezentate concurentelor din cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii. Îmbrăcați ca samuraii, ispitele Andi, Mircea, Adrian Savin, George, Ionuț Gojman şi cea mai nouă ispită, Adrian Demetrian, au defilat prin fața femeilor.

„O să încerc să îmi iau rolul de ispită în serios, fără să ajung să mai pun suflet. O să fiu întotdeauna băiatul acela educat, atent, drăguț, rafinat, o să fiu ceea ce ele își doresc, dar fără să ajung să mai pun suflet”, a spus ispita Mircea.

Ionuț Gojman, fost concurent la Insula Iubirii, devenit ispită, a spus că, din punctul lui de vedere, se va descurca în acest rol „mult mai ușor” decât se descurcă fetele.

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Diana şi ispita Andi s-au întâlnit din nou la Insula Iubirii, în Thailanda! Cei doi au format un cuplu în cel de-al treilea sezon al emisiunii, când Diana a venit alături de Ben.

Pe Diana și ispita Andi i-a legat o poveste frumoasă și intensă pe Insula iubirii, dar relația lor s-a sufocat sub presiunea nepotrivirii de caracter, atunci când cei doi s-au întors în viața reală. Însă, pe Insula Iubirii, marile pasiuni nu se sting cu ușurință.

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Ironii, înțepături acide și provocări subtile între două concurente, în primul episod al celui de-al cincilea sezon Insula Iubirii! Considerându-se superioară Dianei, Teodora a profitat de orice ocazie pentru a o ataca pe colega ei.

De altfel, Teodora şi-a manifestat antipatia faţă de Diana încă de la plecarea în Thailanda. Ea crede că Diana şi Aurel au fost aduşi aici cu plan bine pus la punct.

„Noi două ne batem!”, a spus Diana, referindu-se la Teodora.

Insula Iubirii, episodul 1, sezonul 5, 22 aprilie 2019. Alarma pentru prima picare în ispită a sunat încă din primele momente pe care concurentele le-au petrecut departe de partenerii lor, la Insula Iubirii.

Minitelul a avut parte de cel mai vesel început de sezon, într-o atmosferă relaxată pentru ispitele masculine, care au făcut cunoștință cu concurentele – până când a sunat alarma pentru prima picare în ispită.