INSULA IUBIRII. Teodora, în lacrimi după ce a aflat că a fost înşelată. „Dacă pe el îl face fericit o prostituată”

Ce s-a întâmplat la „Insula Iubirii”, episodul 16, sezonul 5. În loc să se apropie de el, Geanina pare să-l îndepărteze din ce în ce mai mult de Andi, făcându-i loc Denisei să acționeze. Falsa lor prietenie a luat sfârșit. Teodora a avut parte de un Bonfire dificil, în care a aflat că Eusebiu a înșelat-o cu mai multe prostituate.

06 aug. 2019, 05:52
INSULA IUBIRII. Teodora, în lacrimi după ce a aflat că a fost înşelată. „Dacă pe el îl face fericit o prostituată”

Cu toate că, la nivel declarativ, Geanina susține că vrea să se împace cu ispita Andi, acțiunile ei par să demostreze opusul.

Denisa nu a ratat ocazia de a se bucura de atingerile lui Andi, oferindu-i un masaj: „Denisa, foarte amabilă, s-a așezat lângă mine și m-a întrebat dacă nu vreau un masaj. Sincer, nu m-am simțit vinovat pentru că am acceptat. Cred că merit și eu măcar atât”, a spus Andi.

Un vechi obicei a revenit în comportamentul Denisei, imediat ce Geanina, colega ei de cameră, a ieșit de la testimoniale. Spre surprinderea ei, Geanina a dobândit un nou fel de a reacționa. Nu a mai detaliat, a omis informații și…s-a răzvrătit!

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Teodora, înşelată de Eusebiu. „Am folosit prezervativul cu o prostituată”

„Acum văd și eu ce prietenă mi-e mie Denisa. E țintită pe Andi”, i-a spus Geanina lui Ionuț Gojman.

În ziua cu numărul 12 a emisiunii, a avut loc prima întâlnire dintre doi bărbați pe care a înregistrat-o vreodată „Insula Iubirii”, o întâlnire care a avut ca subiect principal sfatul pe care Bogdan i l-a dat celui care nu vrea să renunțe la femeia care i-a resetat sistemul de valori: Maria.

Proaspăt întors de la date, după câteva minute de gândire, Adrian i-a făcut o mărturisire surprinzătoare lui Eusebiu. „Sincer, mi-e foarte dor de fosta mea iubită, de Denisa. Aș vrea să mă împac cu ea, dacă a fost cuminte. Eu aș fi în stare să trec peste orice a făcut ea pe insulă”, i-a spus Adrian lui Eusebiu.

Relația cu ispita Irina s-a răcit, dar Bogdan nu a pierdut timpul! Fostul iubit al Giei a surprins pe toată lumea în momentul în care a invitat-o pe Dana la o plimbare pe plajă.

„Așa ceva nu se poate! Aurel, Adrian…acum și Bogdan?!”, a spus Dana, după plimbarea romantică pe plajă.

Costas, fostul iubit al Geaninei, încearcă să o impresioneze pe Nicoleta. „Să știi că eu cum sunt aici sunt și acasă. Nu mă schimb deloc.”

La micul dejun, în fața bărbaților, Costas a continuat demostrația de revoltă la adresa Geaninei. „E o mizerie de femeie! Un gunoi, un nimic pentru mine!”, a spus el.

Deși, cu o seară înainte, înțelesese motivele, la testimoniale a fost la fel de nedumerit de declarațiile Geaninei. „De ce să dai în mine? Ce ți-am făcut eu? Cu ce ți-am greșit eu în viața asta?”, considerând că i s-a făcut o nedreptate.

La ceremonia focului, Mircea și Teodora au fost întrebați despre natura relației lor. „O amiciție prin care ea îmi permite să o strâng în brațe, să o sărut pe gât, să trec peste anumite bariere” , a răspuns Mircea.

Cu Mircea lângă ea, concurenta a aflat că Eusebiu a înșelat-o, în repetate rânduri, cu prostituate. La ce concluzie a ajuns, după ce toate suspiciunile ei s-au adeverit?

„Nu l-am crezut…probabil am refuzat să cred că a făcut lucrul acesta. Dacă pe el îl face fericit o prostituată, este alegerea lui. (…) Înseamnă că asta îl definește, n-am ce să mai zic despre el, ca om….dacă la asta se rezumă viața lui, la 37 de ani… îmi pare rău.”

La sfârșitul unei zile pline regrete și frustrări, concurenții au uitat de inhibiții și au profitat din plin de petrecerea tematică organizată pe insula lor.

Coafuri excentrice, costumații sclipitoare, muzică multă și ispite feminine cărora le este aproape imposibil să le reziste. Acestea au fost ingredientele unei petreceri incendiare.