INSULA IUBIRII. Un concurent s-a îndrăgostit de o blondă din STAFF

INSULA IUBIRII. Alice, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", s-a despărţit de Alin şi a intrat în echipa de producţie a emisiunii. Mai mult de atât, unul dintre concurenţi s-a îndrăgostit de ea.

10 mai 2017, 07:05
INSULA IUBIRII. Un concurent s-a îndrăgostit de o blondă din STAFF

INSULA IUBIRII. Iubitul Mariei a pus ochii pe Alice încă de la casting. De atunci, Cosmin a încercat apropieri cu fosta concurentă.

INSULA IUBIRII. Prima seară, prima scenă de AMOR. Cine au fost protagoniştii VIDEO

INSULA IUBIRII. „Eu eram la redacţie, contactasem cuplurile pentru castig. Dintr-o întâmplare în alta, pur şi simplu am rămas singură cu Cosmin la o ţigară. Mi s-a părut că mă privea într-un fel aparte… Am impresia că mă place. Îi face placere să fie în preajma mea. Eu cred că şi Maria a remarcat aceste lucruri pentru că am impresia că l-a pus puţin în zgardă. El se comportă altfel când era Maria, este şi mai retras şi mai sobru, nu este atât de deschis (…) Maria dormea, era în autorcar. Cosmin m-a văzut, s-a jucat cu părul meu”, a mărturisit Alice.

INSULA IUBIRII. Secretul nu a rămas ascuns, iar Maria a fost informată de toate acţiunile iubitului ei. Concurenta a rămas şocată, dar a ales să rămână în continuare pe insulă şi îşi urmărească atent iubitul.

INSULA IUBIRII.. „Eu ştiu ca îi place de Alice. L-am întrebat pur şi simplu şi mi-a spus ca da, o place, ca e OK, de treaba”, a spus Maria.

INSULA IUBIRII.. De când au părăsit „Insula Iubirii”, Alice şi Alin nu au mai format un cuplu.