Întâlniri cu autori importanţi şi cărţi la reducere, la Salonul Bookfest de Crăciun, din Capitală

Peste 15.000 de volume, întâlniri cu autori importanţi ai momentului, sesiuni de autografe, filme de artă, cărţi cu reduceri substanţiale şi cadouri pentru copii sunt ofertele Salonului Bookfest de Crăciun de la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti, din perioada 13 - 23 decembrie.

29 nov. 2013, 16:51
Întâlniri cu autori importanţi şi cărţi la reducere, la Salonul Bookfest de Crăciun, din Capitală

A doua ediţie a Salonului de Carte şi Cadouri Bookfest de Crăciun aduce la un loc cele mai bune cărţi la cele mai bune preţuri, precum şi cele mai frumoase idei de daruri, iar intrarea este gratuită, potrivit Mediafax.

Cele mai mari edituri îi aşteaptă pe cititori la această a doua ediţie a Bookfest de Crăciun cu un total de aproximativ 15.000 de cărţi la preţuri promoţionale. Printre editurile importante ale căror volume vor fi la Bookfest de Crăciun se numără Litera, Humanitas, Polirom, Nemira, Rao, All, Curtea Veche Publishing, Adevărul, Niculescu, Baroque Books, Eikon, Lider, House of Guides, Antet XX Press, Didactica Publishing, IBU Publishing, Hasefer, Martor şi Tim Publishers.

„Îi aşteptăm la Bookfest de Crăciun pe toţi cei care îşi doresc să citească şi să se întâlnească cu autorii preferaţi şi mai ales pe cei care mai cred că o carte este întodeauna un cadou inspirat. Din păcate pentru societatea în care trăim, cărţile nu mai sunt în prim-plan atunci când facem listele pentru Crăciun. De aceea vizitatorii acestui Bookfest vor putea găsi în acelaşi loc o ofertă vastă de carte, adaptată la sărbătorile de iarnă, cât şi o selecţie de cadouri pentru toate gusturile”, a declarat Grigore Arsene, preşedintele Asociaţiei Editorilor din România.

Programul de vizitare va fi de luni până vineri, de la 11.00 la 20.00, şi sâmbătă şi duminică, de la 10.00 la 20.00.

Bookfest de Crăciun este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România şi în parteneriat cu Muzeul Naţional al Ţăranului Român.