Cutremurător. S-a aflat la 6 luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, fix de ziua lui. Ce s-a întâmplat de fapt cu designerul

Familia și prietenii lui Răzvan Ciobanu au trăit emoții intense vineri seară. În ziua în care regretatul creator de modă și-ar fi sărbătorit onomastica, apropiații au făcut un eveniment special pentru el, la mai bine de 6 luni de la moartea lui. 

09 nov. 2019, 09:24

Răzvan Ciobanu lucra de mult timp să organizeze un eveniment în care să-și prezinte creațiile, dar din nefericire nu a mai apucat, viața fiindu-i curmată în teribilul accident.

Acum, la mai bine de 6 luni de la tragedie, colegii de breaslă au organizat evenimentul mult visat de Răzvan, unde i-au invitat și pe părinții acestuia.

„Este în primul rand dedicat părinților lui si apoi lui ca spirit pentru că părinții să vadă ca acest fiu ai lor atât de talentat nu este uitat și, mai ales de prietenii lui este apreciat și onorat în continuare. O să vin de fiecare dată când o să fiu invitată la astfel de evenimente in cinstea, onorarea și memoria lui”, a spus Rita Mureșan, prietenă de o viață cu Răzvan Ciobanu, potrivit Spynews.ro.

În imaginil se poate observa și mama creatorului de modă, răpusă de durere, cum filmează evenimentul pe care fiul său ar fi trebuit să-l prezinte.cu, dar și mulți alții

„El își dorea să fie cu noi. Să nu uităm că sufletul lui este aici alături de noi”, a spus Romanița Iovan, apropiată a artistului.

La eveniment a participat şi avocata Laura Vicol, bună prietenă a designerului, care a urmărit îndeaproape desfăşurarea anchetei deschise după moartea acestuia. Aceasta a anunţat că ancheta s-a finalizat şi că, imediat ce va afla concluziile procurorului, le va face publice.  „Ancheta s-a finalizat. Aştept concluziile procurorului, iar apoi le voi face pe toate publice. Aşa cum am promis. Eu sunt avocat de 20 de ani şi respect legea. Informaţiile din dosarele de urmărire penală nu sunt destinate publicului. Din această cauză, chiar dacă am fost condamnată de foarte mulţi că nu am vorbit nimic, am preferat să meargă totul ca la carte şi să fiu sigură că am eliminat toate pistele posibile în cercetarea morţii lui tragice.”, a declarat Laura Vicol pentru Antena Stars.

Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare în dimineaţa zilei de 29 aprilie, la întrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari. Designerul se întorcea de la un festival de pe litoral şi nu purta centura de siguranţă. Maşina lui s-ar fi rostogolit de mai multe ori şi s-a izbit puternic de un copac.