Întâmplare ŞOCANTĂ care a fost filmată: Ce a păţit o GRAVIDĂ după o postare pe FACEBOOK VIDEO

O tânără însărcinată din America a fost împuşcată de o altă femeie în abdomen după ce s-au certat pe Facebook. Din nefericire, tânăra a pierdut sarcina, dar a supravieţuit. Agresoarea a fost arestată şi va sta ani buni în puşcărie.

25 apr. 2014, 19:11

Un echipaj de poliţie din Florida a fost chemat de urgenţă în cursul zilei de miercuri la locuinţa unei femei gravide după ce aceasta a fost împuşcată de o femeie cu care se certase pe Facebook. Tânăra a fost găsită ghemuită pe un scaun, într-o baltă de sânge, în timp ce vecinii încercau să îi dea primul ajutor, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Imaginile care fac înconjurul Facebook-ului. Se caută un braconier care a postat imagini şocante

Agresoarea, Virgina Wyche, în vârstă de 35 de ani, a fost arestată pe loc de autorităţi. Cu toate că victima, Markeisha Brooks, o fată de doar 23 de ani, a fost transportată de urgenţă la spital şi a supravieţuit, fătul, a murit în urma împuşcăturii.

Citeşte şi Reacţia INEDITĂ a unor părinţi după ce au vazut ce SELFIE şi-a postat fiul lor pe Facebook FOTO

Se certau pe seama unei postări pe Facebook. Am iesit din casă şi am auzit o împuşcătură„, a declarat Christopher Cash, un martor al incidentului care a şi filmat momentele de după altercaţie. Virginia Wyche a fost arestată şi este acuzată de omor şi tentativă de omor.