Înţelegerea secretă dintre Alina Vidican şi Cristi Borcea. Cum au reuşit cei doi să cadă la pace

Alina Vidican pare să fi luat decizia care îi va aduce liniștea necesară lui Cristi Borcea, atât cât mai are de petrecut în spatele gratiilor. Iar înțelegerea secretă dintre cei doi, parafată după o serie de discuții, spune totul despre planurile de viitor ale timișorencei.

10 nov. 2017, 08:41
Înţelegerea secretă dintre Alina Vidican şi Cristi Borcea. Cum au reuşit cei doi să cadă la pace

Plecată peste Ocean, la Miami, Alina pare să fi renunțat la orice pretenție în legătură cu afacerile pe care le-a condus pe vremea în care era soția lui Cristi Borcea, scrie spynews.ro. Și, chiar mai mult decât atât, și-a negociat „ieșirea” din domeniu cu o măiestrie care dovedește că nu a făcut degeaba o Facultate de Științe Economice.

Citeşte şi Cristi Borcea, GEST INCREDIBIL de după gratii pentru Valentina Pelinel FOTO

Mai exact, spun surse apropiate de familia timișorencei, Alina a renunțat la orice pretenție legată de România și de afacerile de aici în schimbul sprijinului pe care fostul ei soț i l-ar oferi pentru a dezvolta un business peste Ocean, la Miami.

„Este pe ultima sută de metri cu pregătirea afacerilor din miami, iar sprijinul lui Cristi și l-a asigurat când a renunțat la toate lucrurile legate de România, în favoarea Valentinei, actuala parteneră de viață a fostului ei soț. Știa că oricum nu poate duce acest război, dar a încercat și a reușit să profite puțin”, ne-a spus sursa citată.

Citeşte şi Gigi Becali despre Cristi Borcea: „L-au nenorocit, l-au distrus”

Un divorț dificil

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului trecut, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în „Dosarul transferurilor”.