Inter i-a decis viitorul lui George Puşcaş. Anunţ de ultimă oră din Italia

Geoge Puşcaş nu va mai fi împrumutat de Inter Milano în această vară, urmând să fie transferat definitiv sau păstrat în lotul antrenat de Antonio Conte.

23 iul. 2019, 15:39
Inter i-a decis viitorul lui George Puşcaş. Anunţ de ultimă oră din Italia

Geoge Puşcaş are mai multe oferte din Europa, a spus impresarul atacantului de 23 de ani, Crescenzo Cecere.

„Puşcaş este în China şi se antrenează cu echipa, suntem în aşteptatea unor evoluţii, dar în acest moment nu sunt noutăţi. Jucătorul mai are un an de contract şi nu va merge împrumut, ori va fi transferat definitiv, ori va rămâne la Inter. Dorinţa lui este să fie la dispoziţia lui Inter şi a lui Conte. Sunt multe echipe interesate de el, analizăm împreună, perioada de transferuri este deschisă până la 2 septembrie. El aparţine de Inter, este un jucător care are multe solicitări, atât din Italia, cât şi din străinătate şi este evaluat de club la multe miloane de euro”, a declarat Crescenzo Cecere.

Ionuţ Radu a dat LOVITURA. Salariul FABULOS pe care îl încasează după ce a fost răscumpărat de Inter Milano

George Puşcaş a revenit la Inter Milano după ce echipa la care a evoluat sezonul trecut în Serie B, Palermo, a fost retrogradată în Serie D, din cauza problemelor financiare.

Inter Milano nu intenţionează să-l păstreze pe internaţionalul român de tineret, aflat în atenţia mai multor echipe din Italia şi din alte ţări europene, între care Fiorentina, ŢSKA Moscova şi Hamburg.