Interceptări în dosarul lui Nuţu Cămătaru: Cum îşi intimida interlopul victimele prin TELEFON VIDEO

Interceptările din dosarul lui Nuţu Cămătaru arată cum interlopul îşi ameninţa victimele cu o violenţă incredibilă, pentru a recupera banii pe care îi dădea cu camătă. Sile şi Nuţu Cămătaru au fost arestaţi în urmă cu două luni pentru cămătărie şi şantaj.

14 mai 2013, 06:39
Interceptări în dosarul lui Nuţu Cămătaru: Cum îşi intimida interlopul victimele prin TELEFON VIDEO

În 2010, Gheorghe Antonescu , zis „Gigantu”, a împrumutat 15.000 de euro de la Nuţu. Dobânda pe care acesta trebuia să o plătească lunar era de 1.500 de euro. Pe lângă camăta de 36.000 de euro, Nuţu i-a mai cerut încă 25.000 de euro. Într-o convorbire telefonică, Nuţu Cămătaru începe să ţipe, pentru că Gigantu încerca să tragă de timp şi să nu plătească, potrivit TVR.

Citeşte şi Sile Cămătaru rămâne după gratii, instanţa i-a respins revocarea arestului preventiv

Dacă nu-ţi crăp capu’ în două, tu vrei să mă bagi în pământ pe mine? Dă-mi, bă, banii! Nu mai accept nimica, eu n-am să plătesc, m-ai lăsat, m-ai nenorocit. Bă, tu cu cine crezi că te joci tu, cu nervii mei?! Bă, vreau banii, mi-au fugit toţi muncitorii! Toţi! Vreau banii!„, spune Nuţu pe un ton violent.

Într-o altă convorbire însă, Nuţu încearcă să fie diplomat şi vorbeşte calm, dar ironic cu datornicul.

Te rog frumos eu, plec acum la alt penitenciar, mă duc la Giurgiu. Te rog frumos, dă-mi banii! Bă, fii atent, nu că o să te duci. Eu nu am bani de nimica, stau cu muncitorii pe cap, am ajuns să fug de-acasă, te rog frumos, dă-mi banii! Bine, eu aştept să mă suni, dacă nu, să te pregăteşti!„, a spus infractorul.

Citeşte şi Garda de Mediu: Leii lui Cămătaru nu pot fi încă transferaţi în Africa din cauza formalităţilor

Nuţu şi Sile Cămătaru au fost arestaţi în urmă cu două luni pentru cămătărie şi şantaj. Deşi era în penitenciar, Sile avea o agendă şi ţinea evidenţa cametei, suna şi îşi ameninţa victimele.