Interlop irlandez, funeralii extravagante la Dublin VIDEO

Un gangster irlandez a avut parte de o înmormântare extravagantă de la care nu au lipsit caleşti trase de cai şi nici limuzinele acoperite cu flori. Bărbatula  fost împuşcat în atacul de la un hotel din Dublin, care a avut loc în timpul unei gale de box.

16 feb. 2016, 12:48
Interlop irlandez, funeralii extravagante la Dublin VIDEO

Sute de oameni au participat la funeraliile lui David Byrne, de 34 de ani,  un interlop temut, membru al unei familii mafiote din Dublin, ucis de un clan rival. Zeci de poliţişti înarmaţi au fost mobilizaţi de teama unor atacuri sângeroase la înmormântare. Cum gangsterul era un mare iubitor de box, apropiaţii care au venit la funeralii au adus coroane funerare de flori roşii, în formă de mănuşi.

Cel mai neobişnuit gest a fost împodobirea cu flori albastre a bolidului decapotabil care i-a aparţinut interlopului. În plus, în dreptul volanului era pus un tablou cu defunctul, ca şi cum şi-ar fi condus încă maşina preferată.

David Byrne a fost ucis pe 3 februarie, la un hotel de lux, la cântarul oficial al unui meci de box. 6 indivizi înarmaţi, membri ai clanului mafiot rival, au pătruns în hotel şi au deschis focul.