Interlop periculos din Capitală, dat în urmărire generală după ce trei bărbaţi au fost desfiguraţi la ordinul său

Polițiștii sunt în alertă maximă și îl caută pe cel mai periculos interlop din Capitală. Trei bărbaţi au fost desfiguraţi la ordinul interlopului. Victimelor le-au fost ciopârţite braţele cu lovituri de topor şi sabie.

13 sept. 2016, 13:36
Interlop periculos din Capitală, dat în urmărire generală după ce trei bărbaţi au fost desfiguraţi la ordinul său

Fardin Amet este cunoscut de autorităţi drept unul dintre cei mai violenţi intrelopi din Capitală. Chiar dacă în ultimii ani a stat mai mult la închisoare, bărbatul tot a reuşit să împrăștie groaza printre adversari.

La jumătatea săptămânii trecute, un apropiat al lui Fardin Amet l-a sunat şi i-a transmis faptul că rivalii săi sunt pe o stradă din Bucureşti. Imediat, Fardin i-a chemat pe amicul care îi ceruse ajutorul şi pe un prieten comun, după care au plecat la scandal înarmaţi cu topoare şi săbii.

Aceştia au găsit la faţa locului trei bărbaţi, pe care i-au lovit cu toporul peste braţe dar şi cu săbiile, la nivelul capului. Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni, unde au fost internate cu fracturi la mâini şi răni grave la cap, care le-au pus viaţa în pericol.

Ancheta a fost preluată imediat de Serviciul Omoruri, iar complicii lui Fardin au fost prinşi şi reţinuţi pe Aeroportul Henri Conandă, chiar înainte de a se îmbarca într-un avion care urma să aterizeze în Spania. Fardin Amet, însă, a reuşit să se ascundă înainte ca poliţiştii să descindă în locuinţa acestuia şi este căutat.

Citeşte şi Interlop încolţit de mascaţi, scos cu forţa din maşină