Interlop violent, live pe Facebook din puşcărie

Un interlop român face show-uri live, pe Facebook, din puşcărie. Claudiu "Montana" e conectat non-stop la Internet, chiar din celulă, de unde transmite mesaje pentru prieteni. Interlopul se laudă că în scurt timp va fi eliberat, deşi are de ispăşit o pedeapsă de şapte ani pentru infracţiuni comise cu violenţă.

29 oct. 2016, 06:46
Interlop violent, live pe Facebook din puşcărie

Febra show-urilor live pe Facebook i-a cuprins şi pe puşcăriaşii închişi în penitenciare de maximă siguranţă. Aflat la „facultate”de câţiva ani, interlopul Claudiu „Montana” a ţinut să demonstreze, zilele trecute, că nu trebuie să fii în libertate pentru a sta la taclale „live”, pe site-urile de socializare. Potrivit spynews.ro, individul s-a conectat la Internet, din toaleta celulei, şi a stat la taclale cu prietenii săi, anunţând că, peste câteva zile, va scăpa din spatele gratiilor.

„Intru si eu ca mafiotu sa salut si eu pe pritenii mei. Va pup, fratii mei, va pupa Montana, am intra si eu putin sa va pup. Stati asa ca stau si eu pe live-uri, ce eu sunt mai fraier, numai voi stati? Stai ca saptamana asta care vine dau live de afara. Off ce dor imi este de voi, de tara asta, va iubesc pe toti ca asa este inima mea, ai inteles? si dusmanii si prietenii, vreau sa pup pe Florinaş Floraru, fratii mei”, spune interlopul pe filmare.

Vezi si: El este primul român care a fost amendat pentru o postare pe Facebook. Ce scrisese tânărul şi cât a fost penalizarea FOTO