Interlopii fac legea în cluburile de fiţe. O tânără susţine că a fost înjunghiată, în Mamaia

Cuburile de fiţe din România au ajuns ringul de box al interlopilor. Aceştia fac legea printre clienţi şi recurg la violenţă când se simt deranjaţi de orice mic gest. Mai mult, fac adevărate afaceri în localuri, de la trafic de droguri până la proxenetism.

20 iun. 2016, 10:44
Interlopii fac legea în cluburile de fiţe. O tânără susţine că a fost înjunghiată, în Mamaia

Incidentul grav în weekend într-un de fiţe din Mamaia. O tânără susţine că a fost înjunghiată şi a ajuns la spital cu mai multe tăieturi pe abdomen şi pe coaste. Deşi unii martori spun că fata a căzut peste o masă şi s-a tăiat în cioburi, ea îşi susţine în continuare varianta.

Acesta este doar ultimul dintr-un lung şir incidente extrem de violente care au loc în cluburi, acolo unde bătăuşii şi interlopii se comportă ca şi când ar fi stăpâni.

La începutul anului, la Straja, un interlop a lovit o tânără de 22 de ani până când aceasta şi-a pirdut cunoştinţa. La masa agresorului se afla şi un jandarm montan care nu a intervenit. Agresorul i-a aplicat acelaşi tratament şi unui angajat al barului.

La Rovinari, un patron de club a fost bătut de doi bărbaţi, chiar în localul său. Patronul spune că totul a fost o răzbunare pentru că, în urmă cu un an, a dat anchetatorilor o filmare din clubul său, pe care se vede clar că cei doi bătăuşi au atacat un poliţist.

În vara anului trecut, un tânăr a fost bătut de cinci indivizi pe cea mai circulată stradă din centrul vechi al Capitalei. Unul dintre agresori a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat în burtă. Bătăuşii nu s-au oprit însă şi au continuat să-l lovescă cu pumnii şi picioarele.

Acelaşi tratament l-a primit şi clientul unui club din Mamaia, de aceasttă dată din partea bodyguarzilor. Pentru că tânărul nu şi-a plătit nota, paznicii s-au hotărât să-i dea o lecţie.

Unul dintre cele mai şocante cazuri s-a petrecut, însă, în 2011. Atunci, un baschetbalist american care juca la echipa CSS Giurgiu a fost ucis de un interlop pentru că a flirtat cu o fată în club.

Interlopii folosesc cluburile şi ca puncte de desfacere pentru traficul de droguri. În fiecare an, raziile poliţiei prind zeci de persoane care au asupra lor droguri.

Tot cluburile sunt profitabile şi pentru proxeneţi. Spre exemplu, în luna mai a acestui an poliţiştii din Mureş şi Sibiu au destructurat o reţea de proxeneţi care a obliga fetele să se prostitueze în discoteci.