Interlopii, mână în mână cu politicienii în reţeaua ridicărilor de maşini

Publicat: Luni, 19 Ianuarie 2015 11:33 // Actualizat: Luni, 19 Ianuarie 2015 12:22 // Sursa: romaniatv.net

Cei mai periculoşi oameni din Bucureşti câştigă contracte cu statul, în ceea ce priveşte ridicările de maşini. În Sectorul 6, de exemplu, firma care se ocupă de ridicările de maşini aparţine unui apropiat al clanului Cămătaru. Iulian Bocu, cunoscut drept Calu din Militari, este cel care se află în spatele afacerii cu ridicatul maşinilor din această zonă, informează România TV.

Foto: timetv.ro

Problemele de la Primăria Sectorului 6 sunt cunoscute şi de internauţi. Apropierea interlopilor de mai marii primăriei este un lucru cunoscut chiar şi de şoferii care au rămas fără maşini.

"Ăla cu ceafă lată, cu burtă şi cu lanţul mare la gât e Bocu Iulian, zis Calu din Militari. Face parte din Clanul Cămătarilor, condus de fraţii Sile şi Nuţu recent eliberaţi. Director acolo este Bona Bogdan un ţăran de pe la Caransebeş, nepotul lui Ilie Potecaru. Jurist este un domn Eftimie, a fost şeful Secţiei 21 din cartier, iar ca să înţelegeţi cum s-a ajuns aici, păi aflaţi că Ilie şi Cornel au sponsorizat campania domnului Poteraş când a fost reales primar, iar ca să îşi scoată şi ei investiţia cumva au primit această prăjitură şi anume de a ridica masinile...", scrie un bărbat pe site-ul ridicariauto.ro.

Şoferii au ales să dea firmele de ridicări de maşini în judecată, iar de multe ori au şi câştigat, mizând pe greşelile făcute de reprezentanţii acestora.

"Există foarte multe dosare la nivelul instanţelor. Aş spune că instanţele sunt sufocate. În cele mai multe cazuri, aceste procese se câştigă pe nerespectarea prevederilor legale în întocmirea proceselor verbale. Dar există şi decizii ale instanţelor care spun că funcţionarea acestor societăţi comerciale este ilegală", a declarat Bogdan Bărbuceanu, avocat.

În acest moment, pe rolul instanţelor sunt foarte multe procese în care şoferii amendaţi îşi cer drepturile după ce autoturismele le-au fost ridicate.

Citeşte şi Se schimbă regulamentul de ridicare a maşinilor. Ce păţesc ieşenii care ajung când le este ridicată maşina

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
interlopi retea ridicari masini ridicari de masini ridicari masini
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit virală pe internet astăzi. Ce i-a cerut elevul învățătoarei a lăsat-o fără cuvinte
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit...
19 ian 13:03
...sunt foarte multe procese în care şoferii amendaţi îşi cer drepturile după ce autoturismele le-au fost ridicate. sursa romaniatv.net ...
19 ian 11:54
...priveşte ridicările de maşini. În Sectorul 6, de exemplu, firma care se ocupă de ridicările de maşini …read more ...
19 ian 11:46
... .recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
ultimele stiri


Just another WordPress...
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H