Interlopul care a bătut o salvamontistă se pune cu Poliţia. Gestul sfidător făcut de individ

Sorin Palesică, bărbatul surprins de camerele video bătând o salvamontistă a vrut să le arate tuturor cam cât respect are pentru lege şi oamenii legii.

19 sept. 2016, 07:41

Sorin Palesică a fost salvat de la puşcărie de victimele sale, care şi-au retras plângerile, însă interlopul continuă să se comporte sfidător, mai ales la adresa oamenilor legii.

Citeşte şi Prima postare pe Facebook a Mirunei, tânăra bătută de interlop. Are încă faţa TUMEFIATĂ

Astfel, el a făcut un selfie lângă o maşină de Poliţie, lăudându-se cu fotografia pe pagina de Facebook. Potrivit spynews.ro, dacă Poliţia Română va considera că i-a fost lezată demnintatea, fotografia i-ar putea aduce noi probleme lui Palesică, deoarece, conform legii, „constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni: săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice„.