Interlopul care şi-a bătut iubita şi a obligat-o să meargă goală pe stradă, căutat de poliţiştii spanioli

Interlopul care şi-a obligat fosta iubită să meargă goală pe stradă după ce a bătut-o şi a tuns-o este căutat de poliţiştii români în colaborare cu autorităţile spaniole. Între timp, tânăra care este şi mama unei fetiţe de şapte ani încearcă să îşi revină cu ajutorul psihologilor.

18 mart. 2014, 21:06
Interlopul care şi-a bătut iubita şi a obligat-o să meargă goală pe stradă, căutat de poliţiştii spanioli

O tânără în vârstă de 28 de ani a fost bătută şi umilită de fostul iubit interlop, în Prahova. Bărbatul s-a enervat cumplit pentru că fata l-a părăsit şi şi-a găsit un alt iubit.

Fata tocmai se întorsese din Spania, unde avusese o relaţie cu acest individ, care, susţine ea, se ocupă cu trafic de persoane. Ajunsă în ţară, ea şi-a făcut o altă relaţie, de care a auzit şi fostul ei iubit, care s-a întors de urgenţă în România. El a mers direct la ea acasă, unde a bătut-o şi a dezbrăcat-o, şi apoi a obligat-o să meargă goală pe stradă.

De ruşine, fata a încercat să se sinucidă, iar acum este la spitalul Judeţean din Ploieşti, acolo unde este consiliată de un psiholog pentru a putea trece mai uşor peste şoc.

Bărbatul a fugit din ţară, iar acum este căutat de poliţiştii români împreună cu cei din Spania, unde trăieşte agresorul.

„Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte a dispus să fie efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe, ameninţare şi furt. Se vor dispune măsuri pentru identificarea acestui bărbat şi extrădarea din Spania”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.