Interlopul Gabi Bera, bătut de bodyguarzi în cârciuma fraţilor Castellano. Clanul Caran, chemat în ajutor!

Gabi Bera, însoțit de Daniel Onoriu şi de familii, au mers la IT Cucina, restaurantul lui Ciro Castellano din Parcul Herăstrău. La un moment dat, relaxarea s-a transformat într-o bătaie ca-n filme!

13 oct. 2021, 17:06
Interlopul Gabi Bera, bătut de bodyguarzi în cârciuma fraţilor Castellano. Clanul Caran, chemat în ajutor!

Interlopul Gabi Bera, bătut de bodyguarzi în cârciuma fraţilor Castellano. Totul ar fi fost ok până când Gabi Bera, băut, ar fi început să-i înjure pe Ciro Castellano și pe fratele acestuia, Joshua Castellano.

Interlopul Gabi Bera, bătut de bodyguarzi în cârciuma fraţilor Castellano

Gabi Bera, aflat sub influența alcoolului, a început să-i înjure pe angajații resaurantului. Aceștia l-au rugat să înceteze și i-au transmis că îl vor anunța pe Ciro Castellano. Însă nici patronul nu a scăpat de furia interlopului, care l-a înjurat de familie. Înainte ca scandalul să escaladeze, au intervenit bodyguarzii lui Ciro Castellano. Gabi Bera, simțindu-se amenințat, l-a chemat în ajutor pe Costel Caran. Acesta nu a putut să-l ajute prea mult, probbil de teama bodyguarzilor, și doar a privit ce se întâmplă: „Ce faceți, bă, îl loviți de față cu mine?”. Gabi Bera a încasat picioare în cap, a fost făcut KO și scandalul a luat astfel sfârșit, conform unor surse Cancan.

Interlopul Gone Barbaru, bătut cu sălbăticie într-un local, după ce şi-a ameninţat soţia

Costel Caran şi-a găsit şi el naşul anul trecut, când s-a luat la bătaie cu fiul unui dezvoltator imobiliar de succes. Acesta i-a dat un pumn și l-a pus la pământ pe Costel Caran, care de atunci nu mai iese singur în locuri publice!